Rămâi conectat

Ştirea zilei

Klaus Iohannis : după ce pandemia va trece urmează o creștere a salariilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Klaus Iohannis : după ce pandemia va trece urmează o creștere a salariilor

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, joi seara, la Palatul Cotroceni, că urmează, după ce pandemia va trece, o creștere a salariilor, asta în condițiile în care premierul Florin Cîțu a anunțat că și în 2022 veniturile bugetarilor vor fi înghețate.

”A fost multă, prea multă suferință în România și îmi pare rău pentru toți cei care au suferit de pe urma acestei boli. Trebuie să ne amintim și de cei care au făcut posibilă gestionarea acestei pandemii. Medicii au fost eroii noștri. Lor le datorăm mulțumiri, mulțumiri. Pandemia s-a redus un pic, respirăm un pic mai ușurați. Suntem în plină pregătire pentru România post-pandemică, Dacă ne vaccinăm cu toții, pandemia se va reduce și se va termina. Eu nu îmi doresc ca România post-pandemie să fie cu România de dinainte de pandemie. Avem șansa să facem România mai bună.

E timpul să facem reforme, școli mai sigure, sistem sanitar mai sigur, în care economia crește, în care facem investiții, în care salariile cresc, iar viața devine mai bună.”, a declarat Klaus Iohannis.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea