Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Judoka Alexandru Sibișan, legitimat la CS Unirea Alba Iulia, medalie de bronz la Gimnaziada din Franța

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Judoka Alexandru Sibișan, legitimat la CS Unirea Alba Iulia, medalie de bronz la Gimnaziada din Franța

Elev al Liceului cu Program Sportiv și judoka legitimat la CS Unirea Alba Iulia, Alexandru Sibișan, a obținut un rezultat extraordinar la Gimnaziada Normandy din Franța – competiție sportivă școlară internațională. Acesta s-a clasat pe locul 3 după ce a câștigat meciuri extrem de dificile, disputate cu sportivi din Algeria și Turcia.

Alexandru Sibișan a luptat cu sportivi internaționali extrem de bine pregătiți, reconfirmându-și astfel forma extrem de bună pe care o are. Sibișan demonstrează că reușește să câștige medalii importante și în afara granițelor, nu doar la competițiile naționale.

Elev al Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia (director Mateica Daniela), Alexandru Sibișan este component al lotului național de judo și sportiv cu dublă legitimare CS Unirea Alba Iulia (director Daniela Moșneag) și CSM Pitești. Antrenorii secției noastre de judo sunt profesorii Dinu Alin și Dinu Cristian.

La Gimnaziada Normandy din Franța, desfășurată săptămâna trecută, Sibișan a reprezentat România la categoria 90 de kilograme.

A avut primul meci cu un sportiv din Kazahstan pe care l-a pierdut în ”golden score” după 6 minute la shido (penalizare). În recalificare, Sibișan s-a întâlnit cu un judoka din Algeria, pe care l-a învins prin procedeul ippon. Lupta pentru medalia de bronz a câștigat-o în fața unui sportiv din Turcia (tot prin ippon).

CS Unirea Alba Iulia transmite felicitări tuturor sportivilor și antrenorilor participanți!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Trafic îngreunat pe autostrada A1, pe ambele sensuri, după ce anvelopa unui tir a explodat. Alte două mașini au lovit un parapet în urma scurgerilor de carburant

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Trafic îngreunat pe autostrada A1, pe ambele sensuri, după ce anvelopa unui tir a explodat. Alte două mașini au lovit un parapet în urma scurgerilor de carburant Traficul de pe autostrada A1, sensul Râmnicu-Vâlcea – Deva, este îngreunat, după ce anvelopa unui tir a explodat, sâmbătă dimineața, în jurul orei 09:00. În urma scurgerilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea