Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

JOI: „Arta culinară în imagini”. Fostul concurent la Top Chef – Cosmin Toma îşi expune „creaţiile” la Alba Mall

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fostul concurent Top Chef, albaiulianul Cosmin Toma îşi expune joi, 19 decembrie, în cadrul evenimentului „Fabrica de Bucurii” la Alba Mall, o serie de fotografii gastronomice. Realizate de câţiva ani încoace, fotografiile surprind plăcerea autorului pentru savoare, gust, pentru reţete deosebite şi cel mai important pentru aspectul farfuriei. Intitulată sugestiv „Arta culinară în imagini”, expoziţia va putea fi vizitată timp de 5 zile.

Expoziţia „Arta culinara în imagini” are loc in cadrul evenimentului „Fabrica de Bucurii”, organizat de Fundaţia Comunitară Alba joi, 19 decembrie, începând cu orele 18.00, la Alba Mall. Evenimentul „Fabrica de Bucurii” este realizat în beneficiul copiilor fără posibilităţi, al liceenilor cu iniţiativă în comunitate şi al tinerilor talentaţi care au nevoie de sprijin (citeşte mai multe despre eveniment aici).
Cosmin are 36 de ani, locuieşte în Alba Iulia şi este expert în arta gătitului. Bucătar de meserie de peste 16 ani, Cosmin spune că este unul dintre primii bucătari din ţară care a schimbat faţa preparatelor tradiţionale, reinventându-le sub o altă formă. Se pricepe cel mai bine la gătit ciorbe, supe dar şi la preparate din carne, însă se laudă cu cel mai bun preparat –  calamar umplut cu sos de lime şi capere pe pat de sfeclă roşie. Tânărul a gătit de-a lungul carierei sale pentru personalităţi importante precum Regele Mihai, preşedintele Traian Băsescu, prinţul Paul al României şi prinţesa Lia, dar şi altor vedete naţionale. Este pasionat al bucătăriei franceze şi declară că se regăseşte foarte mult în aceste “preparate care combină diferite gusturi”. Este de asemenea şi adeptul bucătăriei tradiţional românească şi îşi doreşte ca pe viitor să experimenteze bucătăria moleculară.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Incendiu în Sebeș la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Au intervenit pompierii

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Incendiu în Sebeș la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Au intervenit pompierii În jurul orei 16:30, 25 aprilie, pompierii din Sebeș au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Pomperii din Sebeș intervin cu trei autospeciale, 2 ASAS și 1 EPA pentru stingerea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea