Jandarmii din Alba vor asigura măsurile de ordine publică și buna desfășurare la mai multe competiții sportive desfășurate în județ. Recomandări pentru participanți

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

În acest sfârșit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba vor acționa pentru asigurarea ordinii publice la mai multe competiții sportive desfășurate în județul Alba, astfel:

-meciul de fotbal din liga a III-a dintre echipele A.F.C. Unirea Alba Iulia și Viitorul Șelimbăr;

ELIT

-meciul de fotbal din liga a III-a dintre echipele A.F.C. Metalurgistul Cugir și A.S.C.F. comuna Recea, desfășurat în localitatea Cugir;

-meciul de fotbal din liga a III-a dintre echipele A.C.S Industria Galda. și C.F.R. Cluj 2;

-meciul de volei feminin din cadrul Campionatului Național, dintre echipele C.S. Volei Alba Blaj și C.S.U. Belor Galați.

De asemenea, jandarmii vor acţiona pentru prevenirea săvârşirii de fapte antisociale şi de tulburare a ordinii publice pe timpul desfășurării competițiilor sportive.

Pentru prevenirea incidentelor, atragem atenţia că, în conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008, modificată, spectatorii sunt obligaţi să respecte cu stricteţe măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, pe traseele de deplasare către/de la locurile de desfăşurare a competiţiilor şi jocurilor sportive, în apropierea şi în interiorul bazelor sportive.

Reamintim participanților că de asemenea, sunt interzise: accesul cu băuturi alcoolice, substanţe toxice în incinta stadionului, proferarea şi scandarea de injurii sau săvârşirea unor gesturi obscene, acte de violenţă către ceilalţi participanţi sau către personalul responsabil cu ordinea şi siguranţa desfăşurării activităţii sportive.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419