Rămâi conectat

Curier Județean

Jandarmii din Alba Iulia au ”făcut PRĂPĂD” pe șoseaua de centură – AMENZI usturătoare și ÎNDRUMĂRI pentru practicante ale celei mai vechi meserii din lume, spre a-și găsi o ocupație legală

Ziarul Unirea

Publicat

în

Jandarmii din Alba Iulia au pus ținta pe practicantele celor mai vechi meserii din lume – prostituția și cerșetoria – și s-au pus pe aplicat sancțiuni. Patru femei care acostau bărbați, pe centura orașului, au fost amendate cu câte 500 de lei. De asemenea, 3 cerșetoare surprinse în zona supermarketului Kaufland, au primit avertismente.

”În urma participării Jandarmeriei Alba la prevenirea şi combaterea fenomenului prostituţiei, joi, 21 iunie și duminică, 23 iunie, a.c., pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia au fost surprinse 4 femei cu vârste cuprinse între 24 şi 39 de ani care, pentru a obţine foloase materiale, încercau să acosteze persoane de sex bărbătesc în vederea practicării de raporturi sexuale. Jandarmii le-au explicat consecinţele legale ale faptei săvârşite, le-au îndrumat să desfăşoare o activitate lucrativă în acord cu normele de convieţuire în societate.

Trei dintre cele 4 persoane au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare de 500 de lei iar una dintre acestea cu avertisment.

În aceleași date, 3 persoane au primit avertismente pentru cerșetorie în zona Kaufland. Reamintim cetăţenilor să nu încurajeze cerşetoria, să-i semnaleze la 112 pe cei care o practică şi că, potrivit normelor legale, apelarea la mila publicului de către o persoană aptă de muncă precum şi determinarea unei persoane la săvârşirea unor astfel de fapte constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 100 şi 500 de lei”, a transmis reprezentantul IJJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea