Jandarmii din Alba Iulia au ”făcut PRĂPĂD” pe șoseaua de centură – AMENZI usturătoare și ÎNDRUMĂRI pentru practicante ale celei mai vechi meserii din lume, spre a-și găsi o ocupație legală

Jandarmii din Alba Iulia au pus ținta pe practicantele celor mai vechi meserii din lume – prostituția și cerșetoria – și s-au pus pe aplicat sancțiuni. Patru femei care acostau bărbați, pe centura orașului, au fost amendate cu câte 500 de lei. De asemenea, 3 cerșetoare surprinse în zona supermarketului Kaufland, au primit avertismente.

”În urma participării Jandarmeriei Alba la prevenirea şi combaterea fenomenului prostituţiei, joi, 21 iunie și duminică, 23 iunie, a.c., pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia au fost surprinse 4 femei cu vârste cuprinse între 24 şi 39 de ani care, pentru a obţine foloase materiale, încercau să acosteze persoane de sex bărbătesc în vederea practicării de raporturi sexuale. Jandarmii le-au explicat consecinţele legale ale faptei săvârşite, le-au îndrumat să desfăşoare o activitate lucrativă în acord cu normele de convieţuire în societate.

Trei dintre cele 4 persoane au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare de 500 de lei iar una dintre acestea cu avertisment.

În aceleași date, 3 persoane au primit avertismente pentru cerșetorie în zona Kaufland. Reamintim cetăţenilor să nu încurajeze cerşetoria, să-i semnaleze la 112 pe cei care o practică şi că, potrivit normelor legale, apelarea la mila publicului de către o persoană aptă de muncă precum şi determinarea unei persoane la săvârşirea unor astfel de fapte constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 100 şi 500 de lei”, a transmis reprezentantul IJJ Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...