Rămâi conectat

Economie

ITM Alba răspunde Asociaţiei Taximetriştilor Independenţi

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Urmare a sesizării venite din partea Asociaţiei Taximetriştilor Independenţi, Inspectoratul Teritorial de Muncă Alba aminteşte că instituţia a efectuat 4 acţiuni de control în domeniul taximetriei, care au vizat identificarea personalului aflat în activitate, acţiuni care s-au derulat în zile şi intervale orare diferite. Două dintre acestea s-au desfăşurat în trafic, iar alte două acţiuni de amploare au avut loc la toate staţiile taxi de pe raza municipiului Alba Iulia. În cadrul acestor acţiuni organizate în colaborare cu poliţia rutieră au fost identificate toate persoanele care desfăşurau activitatea de taximetrie, persoane fizice autorizate, respectiv salariaţi ai firmelor prestatoare de servicii în acest domeniu de activitate. Nu au fost depistate în activitate persoane fără forme legale de angajare. Activitatea de taximetrie a fost verificată şi în cadrul unor acţiuni de control anterioare, organizate de ITM Alba, fiind depistate persoane care munceau fără forme legale de angajare, ceea ce a condus la aplicarea unor amenzi atât în domeniul relaţiilor de muncă, cât şi în cel al securităţii şi sănătăţii în muncă. În ceea ce priveşte decesul lui Ioan Stînea, în timp ce staţiona în staţia de taxi de la Spitalul Judeţean Alba, conform concluziilor medico-legale, acesta a decedat ca urmare a insuficienţei cardiace acute, prin infarct miocardic. În consecinţă, nu a fost accident de muncă şi nu a făcut obiectul cercetării efectuate de ITM Alba, se arată în adresa ITM Alba către Asociaţia Taximetriştilor Independenţi Alba Iulia. (A.D.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Comunicat de presă finalizare proiect „Investiţii în echipamente medicale şi eficientizarea energetică a societăţii DERMISANA MEDICAL SRL”

Andreea Ștefan

Publicat

în

Comunicat de presă Titlul proiectului: “Investiţii în echipamente medicale şi eficientizarea energetică a societăţii DERMISANA MEDICAL SRL” Numele beneficiarului: DERMISANA MEDICAL SRL Numele programului: Acțiunea 4.1.1 Investiții în activități productive Numele Autoritatii de Management: Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene Valoarea totala a proiectului: 1.120.365,25 lei Valoarea finantarii nerambursabile: 988.820,00 lei Data inceperii implementarii proiectului: 19.03.2023 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare