ISU Alba: Pagube de 6.000 de lei după un incendiu la un garaj de pe strada Călugăreni din municipiul Sebeș

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Garda de intervenție Sebeș a intervenit joi noaptea, la ora 1.47, pe str. Călugăreni din municipiul Sebeș, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei anexe gospodărești (garaj), proprietatea lui M.D. Pompierii militari au acționat cu trei autospeciale complexe de intervenție și o ambulanță SMURD, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Sebeș.

Ca urmare a acestui incendiu, au ars acoperișul anexei gospodărești confecționat din lemn cu învelitoare din țiglă pe o suprafață de aproximativ 60 mp și bunurile depozitate în garaj. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă efectul termic al unui echipament de iluminat amplasat necorespunzător.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Potrivit ISU Alba, pagubele au fost estimate la suma de 6.000 de lei.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor câteva măsuri privind instalațiile electrice, şi anume:

  • nu utilizaţi aparatele electrice, cablurile electrice, prizele, întrerupătoarele, dispozitivele de protecţie cu defecţiuni sau cu improvizaţii;
  • nu folosiţi siguranţe fuzibile supradimensionate prin înlocuirea cu liţă a fuzibilului calibrat;
  • nu suprasolicitaţi instalaţia electrică folosind mai multe aparate simultan.

 Echipajele SMURD ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Unirea” al județului Alba au intervenit, în data de 16.03.2017, la 28 solicitări medicale.

foto: arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419