ISU Alba le adresează mulțumiri forțelor implicate în salvarea persoanelor blocate în Peștera Huda lui Papară

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Pentru buna colaborare şi pentru promptitudinea cu care toate forțele participante intervin ori de câte ori sunt solicitate, salvând vieţi omeneşti, dar şi importante bunuri materiale, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Unirea” al județului Alba adresează mulțumiri tuturor celor care au participat la intervenția pentru salvarea a celor 11 persoane blocate în Peștera Huda lui Papară.

salvare Huda lui paparaGrație conlucrării eficiente dintre echipajele participante, intervenția s-a încheiat cu bine. Pe această cale, dorim să mulțumim echipelor de intervenție de la Salvaspeo din județele Cluj, Mureș, Bihor, Hunedoara și Arad și celor de la Salvamont Alba, pentru profesionalism, sprijin și rapiditatea cu care au intervenit, dar și pentru spiritul civic de care au dat dovadă celelalte echipaje (salvaspeo) venite în mod voluntar, dublând astfel numărul salvatorilor.

USR - Alegeri parlamentare 2020

CITEȘTE ȘI: VIDEO/ UPDATE: 2 adulți și 9 adolescenți blocați în Peștera ”Huda lui Papară” de o viitură, salvați după o intervenție de anvergură cu echipaje din 5 județe

Multumim echipajelor de la Inspectoratele pentru Situații de Urgență Mureș, Bihor, Arad și Hunedoara care au sosit în cel mai scurt timp cu autospeciale transport personal și victime multiple, dar și cu autospeciala – Punct Mobil de Comandă, Comitetului Local pentru Situații de Urgență Sălciua și proprietarului de la Pensiunea “Sub Piatră” care a permis instalarea punctului de triere în holul pensiunii (unde au fost instalate paturi, saltele, pături și ceai) necesar evaluării medicale, Inspectoratului de Poliție Județean Alba care a coordonat fluxul auto în zonă și Inspectoratului Județean de Jandarmi Alba, pentru asigurarea ordinii și siguranței pe timpul gestionării situației de urgență.

Avem convingerea că participarea forţelor angrenate în acest gen de misiuni şi colaborarea dintre acestea vor contribui la întărirea încrederii cetățenilor în instituțiile noastre.

Biroul de presă al ISU Alba
Foto: Rus Tudor

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

axinteaceasta 25 august 2016 at 21:52

…basca, cica multumiri…cui si de ce?…apoi astai treaba dumnealor. pentru care primesc, salariu mare , premii, grade ,iar mai apoi pensie speciala,…ce atata multumire ,si slave date unii altora?,…a, ierea sa ma ia valul, …dar voluntariatul se face pur si simplu, aleg doar sa-l fac,…si nu astept osanale din partea nimanui, niciodata, …iar daca cineva il face altfel , atunci este pe un oarecare interes, sau asteptare, iar acela nu este voluntariat,…

Comentariile sunt oprite