Rămâi conectat

Curier Județean

ISU Alba le adresează mulțumiri forțelor implicate în salvarea persoanelor blocate în Peștera Huda lui Papară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pentru buna colaborare şi pentru promptitudinea cu care toate forțele participante intervin ori de câte ori sunt solicitate, salvând vieţi omeneşti, dar şi importante bunuri materiale, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Unirea” al județului Alba adresează mulțumiri tuturor celor care au participat la intervenția pentru salvarea a celor 11 persoane blocate în Peștera Huda lui Papară.

Grație conlucrării eficiente dintre echipajele participante, intervenția s-a încheiat cu bine. Pe această cale, dorim să mulțumim echipelor de intervenție de la Salvaspeo din județele Cluj, Mureș, Bihor, Hunedoara și Arad și celor de la Salvamont Alba, pentru profesionalism, sprijin și rapiditatea cu care au intervenit, dar și pentru spiritul civic de care au dat dovadă celelalte echipaje (salvaspeo) venite în mod voluntar, dublând astfel numărul salvatorilor.

CITEȘTE ȘI: VIDEO/ UPDATE: 2 adulți și 9 adolescenți blocați în Peștera ”Huda lui Papară” de o viitură, salvați după o intervenție de anvergură cu echipaje din 5 județe

Multumim echipajelor de la Inspectoratele pentru Situații de Urgență Mureș, Bihor, Arad și Hunedoara care au sosit în cel mai scurt timp cu autospeciale transport personal și victime multiple, dar și cu autospeciala – Punct Mobil de Comandă, Comitetului Local pentru Situații de Urgență Sălciua și proprietarului de la Pensiunea “Sub Piatră” care a permis instalarea punctului de triere în holul pensiunii (unde au fost instalate paturi, saltele, pături și ceai) necesar evaluării medicale, Inspectoratului de Poliție Județean Alba care a coordonat fluxul auto în zonă și Inspectoratului Județean de Jandarmi Alba, pentru asigurarea ordinii și siguranței pe timpul gestionării situației de urgență.

Avem convingerea că participarea forţelor angrenate în acest gen de misiuni şi colaborarea dintre acestea vor contribui la întărirea încrederii cetățenilor în instituțiile noastre.

Biroul de presă al ISU Alba
Foto: Rus Tudor


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea