ISJ Alba, repetent la gramatică, după un mesaj postat pe Facebook. Deputatul Florin Roman nu ratează ocazia s-o ”taxeze” pe șefa instituției

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Un mesaj plin de greșeli gramaticale, postat de Inspectoratul Școlar Județean Alba pe pagina de Facebook a instituției nu a reușit să treacă neobservat și necriticat de deputatul PNL de Alba, Florin Roman. Acesta a folosit ocazia s-o ”taxeze” pe șefa instituției, tot pe rețeaua de socializare:

“Veorica” de Alba, adică inspectorul școlar general al județului Alba, Marcela Daramus, aflată in lupta permanenta cu limba romană, nu se dezminte. De Ziua Mondiala a Educației, madam Daramus ne oferă o noua ocazie sa ne întrebam ce caută un analfabet funcțional in fruntea învățământului judetean. Dacă prostia ar durea… – a scris deputatul pe Facebook.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

După ce i s-a dus vestea pe rețeaua de socializare că nu cunoaște reguli elementare de gramatică, reprezentantul instituției care a postat mesajul, a făcut corecturi, insuficiente, însă pentru nivelul pe care ar trebui să-l aibă un funcționar angajat la această instituție.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

4 Comentarii

Profa 5 octombrie 2018 at 17:57

Mare adevar grait-ai, dle Roman!

Costeld 6 octombrie 2018 at 9:50

Bravo,Florin!!
Taxează analfabetismul din Alba,România! !

Marta 6 octombrie 2018 at 13:43

A se vedea si CCD-ul care se face de ras la fel ca si ISJ-ul! Postari cu greseli de care ar rade si un copil dintr-a treia!

neutrul 6 octombrie 2018 at 13:58

Nu pot sa nu observ servilismul unora care, cum posteaza duduia asta ceva, sar rapid sa-i dea like s-o perieze, s-o giugiuleasca, mai ceva ca pe-o mâță! Nimeni sau aproape nimeni n-are curajul sa-i deschida ochii, sa se vada cat e de caraghioasa postand din 2 in 2 minute cate ceva, faultand grav limba romana, punandu-si viata pe tapet! ASTA-I pupincurism invatat bine in timpul UTC-ului! Trezeste-te, duduie, uita-te in oglinda si gandeste-te: ,,Oi fi eu chiar asa de grozava sau doar ma ling catelusii???”

Comentariile sunt oprite