Rămâi conectat

Actualitate

ÎPS Teodosie, noi declarații controversate. De ce Dumnezeu îngăduie suferința unor copii nevinovați: „Se străbezesc dinţii”

Cezar Lancrajan

Publicat

în

ÎPS Teodosie, noi declarații controversate. De ce Dumnezeu îngăduie suferința unor copii nevinovați: „Se străbezesc dinţii”

Înaltpreasfințitul Teodosie, Arhiepiscop al Tomisului a fost întrebat de o ascultătoare, într-o emisiune la Radio Dobrogea, despre faptul că este prietenă cu o familie care are un băieţel bolnav, iar părinţii acestuia, care sunt credincioşi, încearcă să înţeleagă de ce Dumnezeu îngăduie suferinţa unor copii nevinovaţi şi cum ar putea să îi sfătuiască.

Citește și: ÎPS Teodosie, noi declarații controversate: „Medicul îndeamnă să mănânci consistent, pentru că nu are o pregătire duhovnicească”

”Păi suferinţa este şi din cauza părinţilor dacă sunt nevinovaţi copiii. Şi aceasta chiar spune Sfânta Scriptură: „părinţii consumă aguridă şi copiilor îi se străbezesc dinţii”. Încă din Vechiul Testament este această expresie. Părinţii, de multe ori… iată şi vă dau un exemplu, unii fac nunţi în post. Păi acela e un blestem, un păcat. Şi câte alte astfel de lucruri. Sau în loc să meargă la biserică duminica se duc la târg şi atâtea păcate grele fără să gândească la copii. Şi nu îi duc pe copii la biserică, nu se duc nici ei la biserică şi sigur calcă un legământ pe care l-au făcut cu Dumnezeu”, a declarat Arhiepiscopul Tomisului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua aplicație MAI pentru sesizarea comportamentului agresiv în trafic: Ce sancțiuni riscă șoferii care nu respectă regulile

Bera Larisa

Publicat

în

Noua aplicație MAI pentru sesizarea comportamentului agresiv în trafic: Ce sancțiuni riscă șoferii care nu respectă regulile Aplicația Ministerului Afacerilor de Interne a devenit activă duminică, iar prin intermediul acesteia șoferii pot reclama comportamentul agresiv al altor participanți la trafic. Comisarul șef de poliție Bogdan Oproiu, de la Poliția Rutieră din IGPR a menționat faptul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea