Rămâi conectat

Ştirea zilei

IPJ Alba: Din vina cui s-a produs accidentul mortal de lângă Teiuș, în urma căruia un militar și-a pierdut viața

Ziarul Unirea

Publicat

în

Miercuri 29 iulie, ora 16.25, pe DN 1, la kilometrul 396, în afara localității Galda de Jos, S.M., de 37 de ani, din comuna Lopadea Nouă, județul Alba, în timp ce conducea o autoutilitară (cisternă de lapte) în direcţia Alba Iulia – Teiuş, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune laterală cu un autobuz aparţinând unei unităţi militare din municipiul Bucureşti după care a intrat în coliziune frontală cu un alt autobuz aparţinând aceleiaşi unităţi militare, ultimul dint-o coloană formată din 4 autobuze, se arată într-un comunicat remis joi presei de IPJ Alba.

 

CITEȘTE ȘI: FOTO-VIDEO: Accident mortal pe DN1, între Teiuș și Alba Iulia. O cisternă a intrat într-un autocar MAPN plin cu militari

acc teius“În urma accidentului, un militar în vârstă de 34 de ani, din Bucureşti, pasager pe locul din dreapta faţă al autobuzului, a decedat, iar şoferul autoutilitarei şi o femeie în vârstă de 46 de ani, din comuna Galda de Jos, judeţul Alba, pasageră în autoutilitară, au suferit leziuni corporale grave.

 

Alţi 4 ocupanţi ai autobuzului au suferit leziuni corporale uşoare şi au primit îngrijiri medicale.

 

Conducătorii celor două autobuze implicate în accident au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar conducătorului autoutilitarei i-a fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest accident”, se mai precizează în comunicatul Poliției Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea