Rămâi conectat

Curier Județean

IPJ Alba: Acțiune pentru sporirea siguranței în trafic. 10 infracțiuni rutiere și 413 abateri contravenționale depistate de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii din cadrul IPJ Alba au organizat o acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere și combaterea conducerii autoturismelor în stare de ebrietate, astfel au fost constatate 10 infracțiuni rutiere și 413 abateri contravenționale.

Zece infracţiuni rutiere şi 413 abateri de natură contravențională, au fost constatate în urma unei acţiuni organizată de Inspectoratul de Poliție Județean Alba, care a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea conducerii autoturismelor de către persoane aflate sub influenţa alcoolului.

În perioada 04 – 06 septembrie 2020, Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba a organizat, pe raza întregului județ, o acţiune care a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere şi depistarea conducătorilor auto care urcă la volan după ce au consumat băuturi alcoolice.

Cu ocazia acţiunii, au fost aplicate 413 sancţiuni contravenţionale, din care 12 pentru conducere sub influenţa alcoolului, iar restul pentru alte abateri.

Totodată, au fost constatate 10 infracţiuni rutiere, din care 7 de conducere sub influența alcoolului.

Au fost reținute 36 de permise de conducere din care 12 pentru conducere sub influența alcoolului.

Inspectoratul de Poliție Județean Alba reamintește conducătorilor auto faptul alcoolul este incompatibil cu conducerea autovehiculelor. Pe lângă faptul că este interzis de lege, constituie un important factor de risc pentru şofer, pasageri şi ceilalţi participanţi la trafic crescând şansele de implicare într-un accident rutier.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bătrân de 68 de ani, din Ocna Mureș, prins ”MORT DE BEAT” la volan: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bătrân de 68 de ani, din Ocna Mureș, prins ”MORT DE BEAT” la volan: Polițiștii i-au făcut dosar penal Un bătrân de 68 de ani, din Ocna Mureș, a fost prins ”MORT DE BEAT” la volanul unei mașini. Polițiștii i-au făcut dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului. Citește și: Notarul din Mureș care a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea