Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioana Bran, ministrul Tineretului și Sportului, vine la Alba Iulia, de Ziua Tineretului/ Corneliu Mureșan: Îmi doresc o bază sportivă pentru CS Unirea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
  • Ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran, va participa la manifestările de la Alba Iulia dedicate Zilei Tineretului din România, ce au loc în 2 mai.

Directorul Clubului Sportiv Unirea, Corneliu Mureșan, a spus, la radio Unirea FM, că Ioana Bran a acceptat invitația, precizând, în cadrul aceleași emisiuni, că își dorește o bază sportivă pentru clubul pe care îl conduce, iar acest lucru se poate realiza cu sprijinul autorităților, dar mai ales al ministerului de resort.

”Alba Iulia este în centrul atenției în anul Centenar, iar astfel am făcut o invitație ministrului Ioana Bran să vină de Ziua Tineretului, la Alba Iulia. Răspunsul a fost unul pozitiv”, a spus Corneliu Mureșan.

De asemenea, în cadrul emisiunii, întrebat ce planuri mai are Clubul Sportiv Unirea, pe lângă campionate și concursuri, Mureșan a răspuns: ”Îmi doresc ca acest club să se dezvolte și atunci va trebui să aibă și el o bază sportivă. Orice club care se respectă are acea bază sportivă unde poate să-și desfășoare activitatea. Acest vis al meu este în lucru”. Mureșan a precizat că va da mai multe detalii la momentul potrivit.

În prezent, nu există o bază sportivă care să adune sportivii legitimați sub același acoperiș, aceștia antrenându-se în locații separate.

Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, înființat 1974 și aflat în subordinea Ministerului Tineretului și Sportului, are în prezent șapte secții active: atletism, haltere, box, powerlifting, judo, orientare și tenis de masă.

Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia promovează, cu prioritate, disciplinele, ramurile şi probele sportive cuprinse în programul jocurilor olimpice.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Poiana Vadului: Dragomir Avram – Un Om pentru Oameni, la Primăria Poiana Vadului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Poiana Vadului: Dragomir Avram – Un Om pentru Oameni, la Primăria Poiana Vadului USR Poiana Vadului are deosebita plăcere de a vă prezenta candidatul pentru funcția de primar, domnul Dragomir Avram. Cu o experiență de peste 20 de ani în serviciul comunității, atât ca poștaș, cât și ca viceprimar, Dragomir […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea