// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Ioana Bran, ministrul Tineretului și Sportului, vine la Alba Iulia, de Ziua Tineretului/ Corneliu Mureșan: Îmi doresc o bază sportivă pentru CS Unirea

  • Ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran, va participa la manifestările de la Alba Iulia dedicate Zilei Tineretului din România, ce au loc în 2 mai.

Directorul Clubului Sportiv Unirea, Corneliu Mureșan, a spus, la radio Unirea FM, că Ioana Bran a acceptat invitația, precizând, în cadrul aceleași emisiuni, că își dorește o bază sportivă pentru clubul pe care îl conduce, iar acest lucru se poate realiza cu sprijinul autorităților, dar mai ales al ministerului de resort.

”Alba Iulia este în centrul atenției în anul Centenar, iar astfel am făcut o invitație ministrului Ioana Bran să vină de Ziua Tineretului, la Alba Iulia. Răspunsul a fost unul pozitiv”, a spus Corneliu Mureșan.

De asemenea, în cadrul emisiunii, întrebat ce planuri mai are Clubul Sportiv Unirea, pe lângă campionate și concursuri, Mureșan a răspuns: ”Îmi doresc ca acest club să se dezvolte și atunci va trebui să aibă și el o bază sportivă. Orice club care se respectă are acea bază sportivă unde poate să-și desfășoare activitatea. Acest vis al meu este în lucru”. Mureșan a precizat că va da mai multe detalii la momentul potrivit.

În prezent, nu există o bază sportivă care să adune sportivii legitimați sub același acoperiș, aceștia antrenându-se în locații separate.

Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, înființat 1974 și aflat în subordinea Ministerului Tineretului și Sportului, are în prezent șapte secții active: atletism, haltere, box, powerlifting, judo, orientare și tenis de masă.

Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia promovează, cu prioritate, disciplinele, ramurile şi probele sportive cuprinse în programul jocurilor olimpice.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la Ioana Bran, ministrul Tineretului și Sportului, vine la Alba Iulia, de Ziua Tineretului/ Corneliu Mureșan: Îmi doresc o bază sportivă pentru CS Unirea

  1. Mihai 29.03.2018 la 10:48

    Domnul Muresan a trecut la PNL!