Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Întâlnire la Alba Iulia cu 60 de antreprenori care și-au înființat afaceri prin proiectul ”Alternative pentru șomaj”

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Asociația Pakiv România organizează în perioada 26-27 martie 2013, la Alba Iulia, o întâlnire cu cei 60 de noi antreprenori care și-au înființat afaceri prin proiectul ”ALTERNATIVE PENTRU ŞOMAJ – promovarea şi dezvoltarea competenţelor şi activităţii antreprenoriale în rândul şomerilor” în cele trei regiuni de implementare: Centru, Nord Est și Nord Vest.

„Evenimentul este organizat în colaborare cu partenerii din proiect, în cadrul activității 2.3 Elaborarea unui ghid de bune practici și programe inovatoare.

Scopul și obiectivele acestei întâlniri sunt de a pune bazele înființării unei rețele profesionale, a unei burse de mărfuri și a unui portal video online precum și a selectării unui număr de șase antreprenori care să participe la o vizită de studiu în Grecia .

Proiectul ”ALTERNATIVE PENTRU ŞOMAJ – promovarea şi dezvoltarea competenţelor şi activităţii antreprenoriale în rândul şomerilor”, cu o durată de implementare de 36 de luni (iunie 2010 – mai 2013), este implementat prin POSDRU, sub Nr. Contract: POSDRU/82/5.1/S/59815, de către Asociația Pakiv România, în calitate de beneficiar, patru parteneri naționali și unul internațional”. se arată într-un comunicat remis presei de Asociația Pakiv.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea