Rămâi conectat

Sport

Industria Galda de Jos – Unirea Alba Iulia, nu se dispută! „Alb-negrii”, 3-0 la „masa verde” și calificare în Cupa României!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Partida din turul secund al Cupei României dintre Industria Galda de Jos și Unirea Alba Iulia nu se dispută!

Meciul programat în această după-amiază va fi câștigat cu 3-0, la „masa verde”, de echipa vizitatoare întrucât gazdele nu pot prezenta în timp util rezultatele testărilor obligatorii împotriva COVID-19! „Așa este, meciul nu se va mai disputa„, a admis Marcel Giorgiu, președintele Industriei. Din cele 27 de partide programate în această fază a competiției „KO”, 6 nu se mai joacă.

Oricum acest meci nu putea fi reprogramat, conform regulamentelor în vigoare. În turul inaugural, Industria s-a calificat, fără a juca, după ce a câștigat la „masa verde” partida cu Arieșul Mihai Viteazu întrucât gazdele nu aveau vizele medicale regulamentare, întâlnire la care găldenii s-au prezentat cu rezervele.

Încă de marți dimineața au existat semne de întrebare asupra desfășurării jocului, întrucât exista confuzie în ambele tabere din pricina pandemiei de coronavirus. Astfel, cele două divizionare terțe au fost în această dimineață la noi testări, lucru solicitat de DSP Alba, așteptând în timp util rezultatele pentru a fi transmise, confirm regulamentelor în vigoare, către FRF!

Așa cum anunțam ieri, pandemia de coronavirus a afectat și pe Unirea Alba Iulia. În acest moment, trei jucători, respectiv Andrei David, Filip Morar (absenți și în etapa anterioară, din aceste motive) și Bogdan Bucurică (a jucat la Jucu, contra Sănătății Cluj) au ieșit pozitivi, la fel ca antrenorul secund Mircea Oprea, restul testelor, efectuate duminică, fiind negative pentru jucători și antrenori.

*Probleme și la Industria

Recentele teste efectuate de Industria Galda au adus vești neplăcute întrucât într-o grupă testată prin metoda pooling rezultatele au fost pozitive, astfel că e obligatorie o retestare individuală. Din păcate, Răzvan Frențiu, primul echipier al găldenilor infectat cu COVID-19 în urmă cu aproximativ două săptămâni, a ieșit, din nou, pozitiv (joia trecută), situația complicându-se pentru gruparea condusă de Paul Ciucă.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele

Dan HENEGAR

Publicat

în

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off-ul Seriei 9 din Liga 3: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele accederii în „careul de ași” Ultima rundă a sezonului regular va decide numele ultimelor două echipe care vor obține biletele pentru play-off, asta întrucât primele clasate Gloria Bistrița […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea