Rămâi conectat

Ştirea zilei

Inconștienți pe șoselele din Alba: Șoferi beți și fără permis depistați de polițiști, în weekend

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Inconștienți pe șoselele din Alba: Șoferi beți și fără permis depistați de polițiști, în weekend

La data de 12 august 2022, în jurul orei 15,00, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni, în timp ce acționau pe raza comunei Albac, au depistat un bărbat de 57 de ani, din comună, în timp ce conducea un ATV, fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 13 august 2022, în jurul orei 3,40, polițiștii din Teiuș au depistat un tânăr de 20 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 14 B, având permisul de conducere reținut.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 13 august 2022, în jurul orei 18,00, polițiștii rutieri din Alba Iulia, în timp ce acționau pe DJ 107 H, pe raza comunei Galda de Jos, au depistat un tânăr de 27 de ani, din Zlatna.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În pus, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de acesta, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă Sâmbătă, 20 aprilie 2024 , între orele 10-14, Cetatea Alba Carolina a găzduit Retro Parada Primaverii 2024 cu participarea estimativă a 85 de vehicule de epocă. Bijuteriile pe patru roți au fost expuse în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea