Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

UPDATE / INCENDIU în Cugir, la o anexă gospodărească pe strada Nuferilor. Pompierii intervin

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

INCENDIU în Cugir, la o anexă gospodărească pe strada Nuferilor. Pompierii au intervenit

UPDATE1: Purtătorul de cuvânt al ISU Alba a declarat că Incendiul a fost lichidat. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind un scurt circuit electric.

UPDATE: Incendiul este localizat și se manifestă pe aproximativ 80 mp la nivelul celor două anexe gospodărești(bucătărie de vară și o cameră unde se află centrala termică). Nu au fost înregistrate victime. Cauza probabilă a incendiului urmează să fie stabilită, a transmis ISU Alba.

Un incendiu a izbucnit marți seara, în jurul orei 21.00, în orașul Cugir.

Din primele informații transmise de ISU Alba, un incendiu a izbucnit la o anexă gospodărească de pe strada Nuferilor, din localitate.

Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Cugir în cooperare cu Garda de intervenție Sebeș au intervenit cu o autospecială pentru stingerea focului.

Revenim cu amănunte.

Foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VINERI: Ziua Independenței Naționale a României, Ziua Victoriei în Europa și Ziua Europei, sărbătorite la Alba Iulia. Slujbă religioasă, alocuțiuni și program artistic, în Piața Cetății

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI: Ziua Independenței Naționale a României, Ziua Victoriei în Europa și Ziua Europei, sărbătorite la Alba Iulia. Slujbă religioasă, alocuțiuni și program artistic, în Piața Cetății Instituţia Prefectului – judeţul Alba organizează vineri, 10 mai 2024, cu începere de la ora 12.00, un ceremonial religios și militar dedicat sărbătoririi Zilei Victoriei în Europa, Zilei Europei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea