Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Încă o TRAGEDIE zguduie județul Alba: Un tânăr de doar 34 de ani din Apuseni s-a împușcat mortal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Încă o TRAGEDIE zguduie județul Alba: Un tânăr de doar 34 de ani din Apuseni s-a împușcat mortal

Încă un eveniment tragic zguduie județul Alba în această săptămână. Un bărbat din localitatea Poșaga și-a pierdut viața, fiind găsit împușcat în cap.

La data de 14 ianuarie 2023, în jurul orei 09,00, Poliția Orașului Baia de Arieș a fost sesizată, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că la o stână de animale de pe raza comunei Poșaga, un bărbat a decedat.

La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare, formată din polițiști de investigații criminale, ordine publică, arme, explozivi, substanțe periculoase și criminalistic, iar din primele cercetări a rezultat că, un tânăr de 34 de ani, din comuna Poșaga, deținător legal de armă de vânătoare, ar fi folosit arma, împrejurare în care, în mod accidental, ar fi suferit leziuni, la nivelul capului, produse prin împușcare.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă precum și pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment.

Potrivit surselor ziarulunirea.ro, evenimentul s-a petrecut în localitatea Pleșești, comuna Poșaga de Sus, acolo unde victima ar avea o fermă de vaci. Aceleași surse spun că bărbatul și-ar fi pus arma între picioare și a apăsat pe trăgaci.

Reamintim că în cursul acestei săptămâni, trupurile fără viață a alți doi bărbați au fost găsite pe malul râului Mureș, cel mai probabil fiind vorba de sinucideri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cinci eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia, calificare la etapa națională a olimpiadei de religie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cinci eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia, calificare la etapa națională a olimpiadei de religie Cinci eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia s-au calificare la etapa națională a olimpiadei de religie. Alții trei au obținut locul II și o mențiune. Citește și: FOTO Săptămâna Verde la Grădinița ,,Dumbrava minunată” din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea