Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

VIDEO Un albaiulian și o italiancă, vicecampioni mondiali în China, la Dans Sportiv, la WDSF World Championship Standard U21 – Wuhan

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un albaiulian și o italiancă, vicecampioni mondiali în China, la Dans Sportiv, la WDSF World Championship Standard U21 – Wuhan

Aurora, o tânără italiancă rezidentă în Alba Iulia și Șerban au cucerit titlul de vicecampioni mondiali la Dans Sportiv în cadrul WDSF WORLD CHAMPIONSHIP Standard U21 – Wuhan, China. 

Nu este singura performanță remarcabilă a tinerilor dansatori. În urmă cu trei săptămâni, perechea formată din Aurora și Șerban au devenit vicecampioni europeni la aceeași categorie în Cambrils- Spania.

Citește și: VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

”Mândru de voi. Felicitări și mult succes în continuare. Un albaiulian și o italiancă rezidentă în Alba Iulia, au cucerit titlul de vicecampioni mondiali la Dans Sportiv în cadrul WDSF WORLD CHAMPIONSHIP Standard U21 – Wuhan, China.

Asta, la 3 săptămâni după ce au devenit și vicecampioni europeni la aceeași categorie in Cambrils- Spania.

YouTube video

Alba Iulia are cu ce se mândri! Bravo vouă, Șerban și Aurora, pentru toată munca și perseverența de care dați dovadă. Ați ajuns unde puțini reușesc, sunteți parte din istoria dansului romanesc și mondial.

Cel puțin din partea noastră, aveți maxim respect și suport necondiționat. Keep fighting, the best is yet to came”, se arată într-o postare pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Denis Sărătean, performanță deosebită la olimpiada de istorie: Elevul de la Colegiul Național ”Titu Maiorescu” Aiud a obținut mențiune la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Denis Sărătean, performanță deosebită la olimpiada de istorie: Elevul de la Colegiul Național ”Titu Maiorescu” Aiud a obținut mențiune la etapa națională Denis Sărătean este elev la Colegiul Național ”Titu Maiorescu” din Aiud, în clasa a IX-a C și a reprezentat cu mândrie școala la olimpiada de istorie. Citește și: Paul Toader, de la Liceul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea