Rămâi conectat

Sport

În Vinerea Mare, ultimul derby “de Alba” al stagiunii, CS Ocna Mureș – Industria Galda , cu gândul la baraj!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, de la ora 15.00, se dispută ultimul derby “de Alba” al stagiunii, meci contând pentru runda de final a Seriei a 9-a din Liga a 3-a.

Cele două conjudețene, ultimele din ierarhie (gazdele – 13 puncte, vizitatorii – 6 puncte), sunt cu gândul la barajul de menținere în eșalonul terț, din 16 și 23 mai, împotriva unei campioane din Liga a 4-a. În tur, în 18 noiembrie 2020, “Soda dragă” a câștigat cu 3-1 (1-1), într-o dispută fierbinte: o eliminare (Haiduc, actualmente la CS Ocna Mureș, în minutul 45), dar și două lovituri de pedeapsă (una ratată de portarul Cătălin Suciu, acum la Industria, și o alta marcată de Cioară, în prezent la CS Ocna Mureș), în dreptul gazdelor.

Însă nu este rost de ambiții și revanșe întrucât rezultatul nu poate modifica sub nicio formă datele problemei. Ocnamureșenii revin pe propria arenă după deplasările pierdute la Dej și Reghin, ultima însemnând un record de goluri (4-5) într-un meci din acest campionat în Seria a 9-a. De partea cealaltă, “lanterna roșie” a izbutit două remize albe nescontate, la Zlatna, cu Unirea Alba Iulia, și la Galtiu, cu Unirea Ungheni. Se vor înfrunta cele mai modeste defensive în acest sezon, 39 de goluri primind amfitrionii, cu 4 mai puțin încasând oaspeții.

Echipa condusă de Gabriel Cotoară nu-i va utiliza pe Cioară, Guț, Haiduc și C. Lazăr, aflați la limita suspendării pentru jocurile de baraj, probleme medicale acuzând G. Goronea și Frențiu, de partea cealaltă fiind incert Bălaș.

“Vrem să luăm toate punctele pentru moral în primul rând, chiar dacă o să menajăm mai mulți jucători de bază, gândindu-se însă la barajul pentru menținerea în Liga a 3-a, obiectivul clubului în actuala stagiune” a spus Gabriel Cotoară.

Scopul nostru în această perioadă este să ne pregătim pentru cele două jocuri importante de baraj, dar asta nu înseamnă că nu ne dorim un rezultat pozitiv”, a menționat Radu Andone. În intersezon, când se punea problema abandonului în cazul Industriei, cinci echipieri ai “galben-albaștrilor”, Haiduc, Cunțan, Frențiu, Tocu și Cioară, au dat curs ofertei venite de la conjudețeană.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea