Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir).

*CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș (locul 3, 38 de puncte), în play-off, pe „Pielarul” din Sebeș.

După despărțirea de Bruno Vienescu, studenții au furnizat surpriza și au învins la Ungheni. Primul succes și primele goluri în play-off, în interimatul asigurat de Ghișa și Unchiaș. Este o confruntare fără miză, întrucât combatantele, vecine în ierarhie, nu contează în calculele pentru locurile de baraj.

*Viitorul Cluj (locul 5, 16 puncte) – CSM Unirea Alba Iulia (locul întâi, 44 de puncte), în play-out (prima etapă a returului).

La a doua deplasare consecutivă, „alb-negrii” întâlnesc o formație ce a dat lovitura la Cugir, clujenii având două succese la rând împotriva unor formații din Alba. Trupa condusă de Alexandru Pelici este singura din Seria 9 care nu a cunoscut gustul eșecului în 2024, uniriștii având 7 victorii (5 consecutive) și o remiză în cele 8 partide susținute.

*Industria Galda de Jos (locul 6, 10 puncte) – ACS Tg. Mureș (locul 2, 37 de puncte), în play-out.

Amfitrionii se îndreaptă spre revenirea în Liga 4, după numai un sezon, „galben-albaștrii” având un singur punct din ultimele 12 confruntări și 5 înfrângeri succesive (ultima, tot acasă, cu CSM Unirea Alba Iulia). Vizitatorii au maximum de puncte în ultimele 3 jocuri, fără a primi gol (golaveraj 8-0).

*Avântul Reghin (locul 4, 19 puncte) – Metalurgistul Cugir (locul 3, 28 de puncte), în play-out.

Două formații dezamăgite, fără obiectiv în acest final de sezon, încearcă să regăsească drumul spre victorie (gazdele – două înfrângeri consecutive, oaspeții – 3 eșecuri la rând). În primul meci din această fază a fost 2-2 la Cugir.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Avântul Reghin – CSM Unirea Alba Iulia 3-1 (0-0), în penultima rundă din play-out | „Alb-negrii”, la primul eșec din 2024!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Deja campioană a play-out-ului, CSM Unirea Alba Iulia a pierdut primul meci din 2024, 1-3 (0-0), în deplasare cu Avântul Reghin, în penultimul meci al sezonului. Albaiulienii au deschis scorul, dar Avântul a întors rezultatul și a câștigat, toate golurile fiind marcate în ultima jumătate de oră, de jucători intrați în actul secund. În „orașul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea