Rămâi conectat

Sport

În semifinalele Cupei României, CSO Voluntari – Volei Alba Blaj

Dan HENEGAR

Publicat

în

Turneul Final Four al Cupei României la volei feminin va avea loc în zilele de 19 și 20 martie, în Sala Sporturilor din Mioveni (cel al băieților este programat o săptămână mai devreme, la Brașov).

Disputele din semifinale sunt: CSO Voluntari – CSM Volei Alba Blaj (sâmbătă, ora 15.00) și CSM Târgoviște – Rapid (sâmbătă, ora 18.00). Învingătoarele vor juca în finala programată duminică, 20 martie, de la ora 19.00.

Nu va fi simplu împotriva echipei ilfovene, clasată pe locul al 3-lea, ce a administrat Blajului primul insucces din 2022, acum o lună, 3-2 (după ce oaspetele au condus cu 2-1), în 12 februarie. Era primul joc important susținut de fetele lui Stevan Ljubičić după pauza de 15 zile cauzată de focarul de COVID-19.

Volei Alba Blaj a câștigat anul trecut Cupa României, al doilea trofeu intern ca importanță, 3-0 în finala de la Cluj-Napoca cu Dinamo, iar în startul acestui sezon a cucerit în premieră Supercupa României, 3-1 cu CSM Târgoviște, la Brașov.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea