Rămâi conectat

Curier Județean

În plină criză COVID, o companie din județul Alba face investiții de 5 milioane de euro

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În plină criză COVID, o companie din județul Alba face investiții de 5 milioane de euro

Este vorba despre ”Repararea și repunerea în funcțiune a Liniei 1 de măcinare din cadrul Societății Cupru Min SA Abrud, Uzina de Preparare Dealul Piciorului”.

Există în funcțiune 2 linii de măcinare-flotare (liniile 3 și 4), fiecare linie având capacitatea anuală de prelucrare de 2.250.000 de tone. Capacitatea proiectată de prelucrare a unei linii de măcinare din cadrul Uzinei de Preparare (inclusiv Linia 1 de măcinare) este de 2.250.000 tone/an, respectiv 7500 tone/zi.

Valoarea totală a investiției se ridică la circa 4.915.000 euro, adică 23.788.600 lei.

Perioada de implementare a proiectului tehnic este de 10 luni. Uzina de preparare prelucrează minereul cuprifer sărac provenit din cariera Roșia Poieni și obține concentrate cuprifere cu conținutul peste 16,5 % cupru, în conformitate cu cerințele impuse de beneficiari.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea: Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau termenul de valabilitate expirat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea: Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau termenul de valabilitate expirat Peste 5 litri și 8 kg de substanțe de protecția plantelor au fost confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea. Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea