Rămâi conectat

Sport

În play-off la Under 19, LPS “Florin Fleșeriu” Sebeș și-a luat revanșa împotriva “rosso-nerilor” din Banat!

Dan HENEGAR

Publicat

în

La al doilea joc disputat în play-off-ul Seriei a 9-a a Campionatului Under 19, echipa LPS “Florin Fleșeriu” Sebeș a dat lovitura în Valea Domanului. Fornația condusă de antrenorul Cosmin “Coco” Groza a învins în deplasare, scor 1-0 (1-0), gol marcat de Hăprianu (32) pe CSM Reșița, luându-și astfel revanșa după eliminarea recentă din Cupa României, la loviturile de departajare, în “Arini”.

Amfitrionii, pregătiți de Leontin Doană, aveau numai victorii până la ora acestui duel, 12 în acest sezon, acumulând un punctaj maxim, inclusiv un 3-0 la Sebeș, la “masa verde” (întrucât nu a fost ambulanță la meci). Grație acestui succes, al 9-lea consecutiv, LPS Sebeș își consolidează poziția secundă în ierarhie, cu 30 de puncte (la 6 “lungimi” de liderul CSM Reșița).

Ne-am autodepășit și am reușit să ne impunem în fieful unei echipe foarte bune, o grupare de tradiție a fotbalului autohton, lider în play-off și câștigătoarea seriei în sezonul regular”, a spus Cosmin Groza. În etapa viitoare, sâmbătă, 20 noiembrie, LPS Sebeș va juca pe teren propriu cu LPS Tg. Jiu (ora 12.00, în play-off, la Under 19) și CSȘ Caransebeș (ora 14.00, în play-out, la Under 17).

La generația Under 17, în play-out, LPS Sebeș a remizat în deplasare cu Luceafărul Oradea, prima clasată (15 puncte), scor 1-1 (1-0), reușită semnată de Glonț (23). Echipa lui Doru Oancea a acumulat 12 puncte, fără a primi gol în două dispute din faza a doua.  Au evoluat distribuțiile: *Under 19: Ifrim – Vințan, Tutelea, Stanciu, Hăprianu, Avram, Grecu, Cîmpean, Dărămuș, Popescu, Stan; au mai intrat Buhazi, Osz-Strakator, Szekely, Marcu, Popa; *Under 17: Pauletti – G. Fleacă, Crețu, T. Fleacă, Fălămaș, Rîpa, Avram, Adam, Șerb, Roșu, Glonț; au mai intrat Nistor, Todea, Țălnar, Oancea, Moldovan-Varro (pe bancă: Morariu, Ghibu).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Ciclista Denisa Maria Mărcuș, din Alba, învingătoare la Târnăveni

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ciclista Denisa Maria Mărcuș, sportivă din județul Alba, a câștigat o competiție disputată la Târnăveni. Sportiva legitimată la clubul CSM Mediaș, la categoria copii A, s-a clasat pe primul loc la concursul de mountain bike disputat sub egida Federației Române de Ciclism. Denisa Maria este din satul Geomal și elevă în clasa a VII-a la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea