Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

În cazul unui accident, anunțați întodeauna Poliția! O albaiuliancă este cercetată penal, chiar dacă s-a înțeles cu victima

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 21 noiembrie, ora 1745, poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către personalul medical din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba, cu privire la faptul că la Secţia Primiri Urgenţe, s-a prezentat o femeie de 42 de ani, din Alba Iulia, care a reclamat faptul că a fost victima unui accident rutier produs pe raza comunei Vinţu de Jos.

 Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că în data de 21.11.2012, în jurul orelor  15,25, victima se deplasa, în calitate de pieton, pe strada Mureşului din comuna Vinţu de Jos, împrejurare în care a fost acroşată de un autoturism.

După producerea accidentului, conducătoarea autoturismului a oprit şi a discutat cu victima după care şi-a continuat drumul, fără a anunţa poliţia despre producerea accidentului.

În jurul orelor 17,30, victima s-a prezentat la Spitalul Judeţean Alba, acuzând dureri la piciorul stâng, în urma examinării medicale constatându-se că prezenţa leziunilor uşoare la nivelul piciorului stâng, fără a fi necesară internarea  în spital.

În urma activităţilor de cercetare desfăşurate de poliţişti, în jurul orelor 19,50, pe raza municipiului Alba Iulia, a fost identificat autoturismul implicat în accident şi Mirela B., de 41 de ani, din municipiul Alba Iulia, conducătoarea autoturismului.

Faţă de conducătoarea auto a fost întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului în urma căruia au rezultat vătămări corporale.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea