Rămâi conectat

Curier Județean

În „Alba Blaj” Arena, România – Coreea de Sud, trei meciuri de pregătire la volei feminin, săptămâna viitoare, cu intrarea liberă

Bera Larisa

Publicat

în

Echipa națională de volei feminin a României va susține, săptămâna viitoare, în „Alba Blaj” Arena, în zilele de 1, 2 și 3 august, trei meciuri de pregătire, în compania reprezentativei Coreei de Sud. Partidele vor avea ca oră de start 18.30, iar intrarea spectatorilor este liberă.

Echipa națională de volei feminin a României va susține, în zilele de 1, 2 și 3 august, trei meciuri de pregătire la Blaj, în compania reprezentativei Coreei de Sud. Partidele se vor desfășura în Alba Blaj Arena, vor avea ca oră de start 18:30, iar intrarea spectatorilor este liberă.


Naționala României pregătește la Blaj startul campaniei de calificare la turneul final al Campionatului European din 2026. În acest sens, reprezentativa României are programate o serie de meciuri de pregătire. România a jucat, tot la Blaj, cu Ungaria, în zilele de 25 și 26 iulie, două partide, fără spectatori. Urmează meciurile amicale din zilele de 1, 2 și 3 august, la care publicul blăjean este invitat să susțină reprezentativa României, în Alba Blaj Arena, după care voleibalistele noastre vor disputa alte două partide de pregătire, în 16 și 17 august, în Slovenia.

România va debuta în preliminariile Euro 2026 în deplasare, în data de 24 august, când va juca împotriva Croației. Naționala feminină de volei va întâlni apoi, la Blaj, reprezentativa statului Kosovo, în data de 29 august.

Meciul cu Kosovo va fi al treilea meci oficial pe care naționala României îl va susține în Alba Blaj Arena, după cele disputate în luna mai, împotriva naționalelor Azerbaijanului și Suediei, ambele câștigate cu 3-0, în Golden League.

Încă de la finalizarea Sălii Polivalente „Alba Blaj Arena”, Blajul a devenit gazda naționalei feminine de volei a României, care a pregătit aici participarea la turneul final al Campionatului European din 2023 și meciurile din Golden League 2024. Tot la Blaj, s-a pregătit și naționala feminină sub 18 ani a României, care a participat la Campionatul European Sub 18 ani, organizat, în Alba Blaj Arena, în perioada 1-13 iulie 2024.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmeria Alba organizează concurs pentru încadrarea directă/rechemare în activitate a 18 posturi de subofițer: 31 iulie, data limită de depunere a dosarelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Jandarmeria Alba organizează concurs pentru încadrarea directă/rechemare în activitate a 18 posturi de subofițer: 31 iulie, data limită de depunere a dosarelor Jandarmeria Alba organizează concurs pentru încadrarea directă/rechemare în activitate a 18 posturi de subofițer, iar data limită de depunere a dosarelor este 31 iulie 2024. Citește și: Jandarmeria Alba organizează concurs pentru încadrarea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea