Rămâi conectat

Curier Județean

În 25 august, Transilvania Train aduce 120 de turiști, în majoritate străini, la Alba Iulia și Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

În 25 august, 120 de turiști, în majoritate străini, vor vizita municipiile Alba Iulia și Sebeș, prin proiectul Transilvania Train – primul tren turistic românesc care va circula, pentru al doilea an consecutiv, în perioada 22-26 august 2018, pe ruta Braşov- Sighişoara – Mediaş – Alba Iulia – Sebeş – Sibiu – Făgăraş şi retur.

În această călătorie turiștii explorează în regim de croazieră pe uscat cele mai frumoase zone ale Ardealului, pe un traseu feroviar de peste 600 km. Programul include vizitarea a peste 20 de construcţii fortificate, 15 ateliere de meşteşuguri tradiţionale, două concerte în Biserica Evanghelică din Sebeş şi în centrul istoric al Sibiului şi două petreceri tradiţionale.

Potrivit programului, în 25 august, la ora 9.00, turiștii vor face un tur al Cetății Alba Carolina. Însoțiți de pasionații ghizi ai orașului istoric, vor rememora o parte importantă din istoria României.

La ora 11.30 este plecarea, din Alba Iulia, către următoarea destinație: Mullbach-ul medieval sau Sebeșul de azi. Aici vor asista la un eveniment special: Biserica Evanghelică din Sebeș își deschide porțile, iar orga din 1893 îi va încânta cu un concert unic.

Seria evenimentelor memorabile continuă printr-o experiență gastronomică unică în care toți vor fi implicați – vor găti împreună și vor descoperi rețete de bucate transilvănene, gătite cu bere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea