În 25 august, Transilvania Train aduce 120 de turiști, în majoritate străini, la Alba Iulia și Sebeș

În 25 august, 120 de turiști, în majoritate străini, vor vizita municipiile Alba Iulia și Sebeș, prin proiectul Transilvania Train – primul tren turistic românesc care va circula, pentru al doilea an consecutiv, în perioada 22-26 august 2018, pe ruta Braşov- Sighişoara – Mediaş – Alba Iulia – Sebeş – Sibiu – Făgăraş şi retur.

În această călătorie turiștii explorează în regim de croazieră pe uscat cele mai frumoase zone ale Ardealului, pe un traseu feroviar de peste 600 km. Programul include vizitarea a peste 20 de construcţii fortificate, 15 ateliere de meşteşuguri tradiţionale, două concerte în Biserica Evanghelică din Sebeş şi în centrul istoric al Sibiului şi două petreceri tradiţionale.

Potrivit programului, în 25 august, la ora 9.00, turiștii vor face un tur al Cetății Alba Carolina. Însoțiți de pasionații ghizi ai orașului istoric, vor rememora o parte importantă din istoria României.

La ora 11.30 este plecarea, din Alba Iulia, către următoarea destinație: Mullbach-ul medieval sau Sebeșul de azi. Aici vor asista la un eveniment special: Biserica Evanghelică din Sebeș își deschide porțile, iar orga din 1893 îi va încânta cu un concert unic.

Seria evenimentelor memorabile continuă printr-o experiență gastronomică unică în care toți vor fi implicați – vor găti împreună și vor descoperi rețete de bucate transilvănene, gătite cu bere.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...