Rămâi conectat

Curier Județean

În 21 mai, ”Festivalul Primăverii”, la Cugir. Concerte cu trupa Compact, Melina și Marius Batu, “Amurg”, “Star Dust”, “Serenity”, “OPT”, Grupul Aprentis și “Milenium C”, pe Stadionul Parc

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cugirul va găzdui în data de 21 mai “Festivalul Primăverii”, eveniment organizat de Primăria, Consiliul Local și Casa de Cultură Cugir în locul “Zilelor Tineretului”, sărbătorite de regulă la începutul lunii mai.

“Am dorit să ne raliem deciziei Adunării Generale a Națiunilor Unite care a proclamat Ziua Internațională a Tineretului în 12 august. Din acest motiv manifestarea cultural-artistică organizată de regulă în luna mai se va numi anul acesta “Festivalul primăverii”, dar va continua să aducă aceeași muzică de calitate cu care s-au obișnuit cugirenii.” a declarat Călin Furdui, Viceprimarul orașului Cugir.

Pe scena ce va fi amplasată la Stadionul Parc vor urca atât trupe și soliști celebri, cât și tinerele talente ale localității. Începând cu ora 16.00 vor concerta trupele “Amurg”, “Star Dust”, “Serenity”, “OPT”, Grupul Aprentis și trupa “Milenium C”. Cugirenii se vor putea bucura de concertul oferit de Melina și Marius Batu, piesa de rezistență a festivalului fiind trupa Compact care va încheia seara.

Nu doar numele evenimentului s-a schimbat în acest an, ci și locul de desfășurare. “În momentul în care s-a pus în discuție locația festivalului, conducerea administrației locale a ținut cont de feedback-ul pozitiv pe care l-a avut un eveniment organizat anul trecut pe stadion. Este o locație spațioasă, care oferă vizibilitate și, în plus, nu deranjează prea mult activitatea cotidiană a locuitorilor.” a concluzionat Viceprimarul Cugirului, Călin Furdui.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: În Apuseni, iarnă în miezul primăverii. Temperaturile au scăzut de la 22 de grade la 0 grade

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: În Apuseni, iarnă în miezul primăverii. Temperaturile au scăzut de la 22 de grade la 0 grade Potrivit unor imagini postate pe pagina de socializare de pensiunea „Cabana Moților”, în Apuseni sunt peisaje de iarnă. În ultimele două zile temperaturile au scăzut brusc de la 22 de grade, la 0 grade sau chiar sub […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea