Împotriva firmei Newamport Compani SRL nu este pusă în mișcare nicio acțiune penală

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

“Societăţile Newamport Asfalt SRL, Newamport Corporation SRL, Newter Drum SRL nu se afla in dosarul penal de evaziune/fiscala si/sau spalare de bani la care ati făcut referire si de altfel aceste societăţi nu se afla in niciun alt dosar penal la data prezentei.

Cu privire la societatea Newamport Compani SRL, nu este pusa in mişcare acţiunea penala, organele penale audiand aceasta societate în vederea stabilirii unei stări de fapt cu privire la alte societari comerciale.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Balea Nicolae nu este asociat/acţionar la niciuna dintre societăţile Newamport Asfalt SRL, Newamport Corporation SRL, Newter Drum SRL”. Societăţile Newamport Asfalt SRL, Newamport Corporation SRL, Newter Drum SRL nu se afla in dosarul penal de evaziune/fiscala si/sau spalare de bani la care ati făcut referire si de altfel aceste societăţi nu se afla in niciun alt dosar penal la data prezentei.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Cu privire la societatea Newamport Compani SRL nu este pusa in mişcare acţiunea penala, organele penale audiând aceasta societate în vederea stabilirii unei stări de fapt cu privire la alte societari comerciale”, a precizat Nicolae Balea prin reprezentantul său legal.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419