Rămâi conectat

Ştirea zilei

Hotelurile și pensiunile din Alba Iulia și împrejurimi, OCUPATE aproape 100%, în minivacanța de 1 mai. Festivalul Roman Apulum, magnet pentru turiști

Alexandra Mates

Publicat

în

Municipiul Alba Iulia pare să fie una dintre destinațiile preferate de turiști în minivacanța de 1 Mai 2017, când, în ”Cealaltă Capitală”, se va desfășura Festivalul Roman Apulum.

Hotelurile și pensiunile din oraș și împrejurimi sunt ocupate la ora actuală în proporție de 98%, astfel că, dacă veți încerca să faceți o rezervare pentru trei nopți (28 aprilie – 1 mai), veți observa că aveți la dispoziție foarte puține variante, doar la unități de cazare din afara municipiului.

Spre exemplu, la Hotel Transilvania Alba Iulia, din centrul orașului, Hotel Cetate, Vila Preciosa, Maison de Caroline sau Hotel Medieval din inima Cetății, marți, 25 aprilie, nu mai găseai nicio cameră liberă. La fel de solicitate au fost și unitățile de cazare din împrejurimi, cum ar fi Hotel Allegria, pensiunea ”Drumul Dragostei” ,Vila Elisabeta sau Astoria, care, de asemenea, au fost ocupate în proporție de 100%.

În acest weekend, Festivalul Roman Apulum dă startul evenimentelor de la Alba Iulia, iar manifestările organizate cu această ocazie par să atragă ca un magnet turiștii. Timp de 4 zile, Cetatea Alba Carolina va fi animată de lupte daco-romane, parade cu torțe, târguri de sclavi, dansuri cu nimfe și alte surprize pregătite de organizatori. Va fi un weekend în care, cu siguranță, voia bună va pune stăpânire pe Cetate.

Vedeți AICI programul Festivalului Roman 2017.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea