Hotelurile și pensiunile din Alba Iulia și împrejurimi, OCUPATE aproape 100%, în minivacanța de 1 mai. Festivalul Roman Apulum, magnet pentru turiști

Municipiul Alba Iulia pare să fie una dintre destinațiile preferate de turiști în minivacanța de 1 Mai 2017, când, în ”Cealaltă Capitală”, se va desfășura Festivalul Roman Apulum.

Hotelurile și pensiunile din oraș și împrejurimi sunt ocupate la ora actuală în proporție de 98%, astfel că, dacă veți încerca să faceți o rezervare pentru trei nopți (28 aprilie – 1 mai), veți observa că aveți la dispoziție foarte puține variante, doar la unități de cazare din afara municipiului.

ELIT

Spre exemplu, la Hotel Transilvania Alba Iulia, din centrul orașului, Hotel Cetate, Vila Preciosa, Maison de Caroline sau Hotel Medieval din inima Cetății, marți, 25 aprilie, nu mai găseai nicio cameră liberă. La fel de solicitate au fost și unitățile de cazare din împrejurimi, cum ar fi Hotel Allegria, pensiunea ”Drumul Dragostei” ,Vila Elisabeta sau Astoria, care, de asemenea, au fost ocupate în proporție de 100%.

În acest weekend, Festivalul Roman Apulum dă startul evenimentelor de la Alba Iulia, iar manifestările organizate cu această ocazie par să atragă ca un magnet turiștii. Timp de 4 zile, Cetatea Alba Carolina va fi animată de lupte daco-romane, parade cu torțe, târguri de sclavi, dansuri cu nimfe și alte surprize pregătite de organizatori. Va fi un weekend în care, cu siguranță, voia bună va pune stăpânire pe Cetate.

Vedeți AICI programul Festivalului Roman 2017.

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

2 Comentarii

Turistu' 25 aprilie 2017 at 20:25

Poate asa li se mai inchide gura celor care comenteaza pe seama sumelor alocate pentru evenimentele din oras.

apoliticul 26 aprilie 2017 at 8:54

Sa vezi ce bucuros sant eu ca privatii castiga de pe urma investitiilor platite de noi toti din banul public.
E doar o alta schema prin care banii publici ajung in buzunarele private.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...