Rămâi conectat

Ştirea zilei

Horoscop SĂNĂTATE 2021. Ce boli te afectează în anul ce urmează, cine are o sănătate de fier și cine va sta mai mult pe la medici, în funcție de zodie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Horoscop sănătate 2021 pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioară, balanță, scorpion, săgetător, capricorn, vărsător, pești. Cine are o sănătate de fier, cine va sta mai mult pe la medici, aflăm în cele ce urmează

Citește și: Horoscop 2021 pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioară, balanță, scorpion, săgetător, capricorn, vărsător, pești

BERBEC – Ești sănătos „tun” în 2021, dragă Berbecule! În afară de câteva probleme minore care te vor deranja din când în când, astrele nu ți-au pregătit evenimente majore în planul sănătății; prin urmare te vei putea concentra pe munca pe care ți-a pregătit-o prezența lui Saturn în casa a 10-a. Atenție, însă, la oboseala excesivă și la nivelul de stres, care pot aduce o serie de dereglări la nivel fizic și hormonal. Nodul lunar Sud în Săgetător și Nodul lunar Nord în Taur te fac expus la intoxicații alimentare sau probleme create de o dietă necorespunzătoare și de digestie, așa că nu strică mai multă atenție la ceea ce mănânci. Nu ignora nici eventuale probleme cu spatele sau coloana vertebrală pentru că mai târziu s-ar putea să regreți.

Citește și: Horoscop sau zodiac chinezesc 2021 pentru fiecare zodie:  șobolan, dragon, șarpe, cal, capră, maimușă, cocoș, câine, mistreț, bivol, tigru, iepure-Anul Bivolului Alb de Metal

TAUR – Cu Marte în Berbec și Soarele în Capricorn, începi anul cu oarece probleme de sănătate: febră, dureri de cap, poate o accidentare. Din fericire eșți foarte atent la sănătatea ta, în general, iar problemele nu vor lăsa urme adânci, dat fiind felul în care te îngrijeșți. Nodul lunar Nord la tine acasă și Nodul lunar Sud în Săgetător creează un context ciudat, în care vor apărea probleme de sănătate greu de diagnosticat, în ciuda tuturor testelor și analizelor și a cheltuielilor pe care le faci pentru a da de cap neplăcerilor. În aprilie, când Soarele va intra în semnul tău, lucrurile se mai limpezesc și te vei simți bine. Atenție, însă, la alimentație pentru că poți avea probleme cu digestia, dar și la eventuale probleme cu ochii.

Citește și: Mesaje de dragoste • Mesaje de iubire • Declarații de dragoste • Declarații de iubire

GEMENI – Lucrurile nu arată deloc bine pentru voi în 2021. Prezența lui Saturn în Capricorn alături de Jupiter vă face vulnerabili la boli și este posibil să fiți diagnosticați cu o afecțiune gravă și de durată. Nu lăsați nimic la voia întâmplării când vine voba de sănătate, chiar dacă, aparent, este vorba de ceva minor. Atenție mare la bolile transmisibile pe calea aerului și la cele infecțioase pentru că aveți un sistem imunitar vulnerabil.

RAC – Nu ai motive de îngrijorare în 2021, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să ai grijă de tine. Saturn și Jupiter în casa a 7-a ți-au pregătit mici probleme, iar Nodul lunar sud în casa a 5-a ar putea genera probleme cu digestia, însă dacă acorzi atenția necesară alimentației acestea nu vor fi majore. Ai grijă și de sistemul tău imunitar, pentru că vei fi expus la răceli ușoare în sezonul rece atât la începutul anului, cât și la sfârșit.

LEU – Sănătatea ta parcă se dă într-un roller-coaster în 2021. Conjuncția Jupiter-Saturn pe casa a șasea, a bolilor, vă aduce cu ea probleme de sănătate. Poți trece prin boli acute, crize de rinichi sau probleme gastrice, ori intestinale. Nu va fi, însă, nimic grav, ci doar supărător. Atenție și la sistemul respirator, mai ales pentru aceia dintre voi care suferă de boli ale acestui aparat!

Citește și: Mesaje de comemorare • Mesaje de condoleanțe • Anunțuri de deces

FECIOARĂ – Începi anul cu o energie de invidiat și te simți perfect. Totuși, din aprilie până în septembrie va trebui să acorzi o atenție sporită sănătății, pentru că pot apărea neplăceri cauzate de sistemul reproducător ori de aparatul urinar. Cei care suferă de diabet trebuie să fie prevăzători, în mod special. Este posibil să apară probleme minore la nivel gastric sau articular, însă nu va fi nimic serios.

BALANȚĂ – Nu ai multe lucruri de care să te plângi în 2021. Singurele probleme de sănătate ce pot apărea vor fi cauzate de un stil de viață haotic și de alimentația nesănătoasă.

SCORPION – Starea ta de sănătate va avea parte de multe suișuri și coborâșuri. Poți experimenta episoade acute ale unor afecțiuni, în special în perioada ianuarie – mai. Atenție la obiceiurile alimentare și la stilul de viață.

Citește și: Mesaje pentru copii. FELICITĂRI pentru copii. URĂRI de ”La mulți ani” pentru copil care pot fi transmise prin SMS

SĂGETĂTOR – Vei avea un an agitat, în care stresul va fi la cote înalte, ceea ce îți va aduce probleme cu somnul, picioarele și ochii. Dacă nu vei reuși să mănânci sănătos și echilibrat, ai putea avea probleme cu greutatea, dar și cu dantura. Stilul de viață dezorganizat îți scade imunitatea și vei deveni vulnerabil la răceli și virusuri, ce ar putea provoca infecții respiratorii. Nu ar strica să faci mai multă mișcare.

CAPRICORN – Nu vei avea probleme majore de sănătate, iar micile supărări din acest sector vor veni și vor pleca. Energia este la cote înalte, așa că nu ai nicio scuză să nu faci mișcare. Încearcă să elimini din viața ta stresul și anxietatea, pentru că ele pot crea și probleme de ordin fizic.

Citește și: Mesaje de valentine’s day • Urări de valentine’s day. Declaraţii de dragoste de Valentine `s Day • Declaraţii de iubire de Valentine `s Day • Felicitări de Valentine `s Day

VĂRSĂTOR – Saturn în Capricorn favorizează apariția unor probleme de sănătate, dar acestea vor fi mai mici decât în 2020. Atenție la picioare și articulații! Din când în când stomacul ți-ar putea crea neplăceri, dar și câteva răceli. Undeva pe la jumătatea anului să fii foarte atent pe unde calci pentru că există un risc de accidente.

PEȘTI – Problemele majore de sănătate vă ocolesc, însă articulațiile și partea inferioară a spatelui vă vor supăra din când în când. Începutul anului va fi de bun augur pentru voi din punct de vedere al sănătății, grație lui Jupiter în casa a 11-a; ați putea scapa de o boală cronică din cauza căreia nu v-ați simțit prea bine în ultima vreme. Perioada aprilie – septembrie, când Jupiter va trece în Vărsător, nu va mai fi, însă, la fel de bună. După o perioada de respiro în octombrie, din noiembrie este posibil să aveți probleme serioase din cauza aliementației și a lipsei de mișcare. Sunteți expuși la obezitate și dacă nu veți trata serios problema și nu veți lua măsuri, de aici ar putea să apară și alte probleme de sănătate.

Sursă: astrologie.acasa.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea