Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

GT Sport Alba Iulia, performanță onorantă la Elite Neon Cup Atena: locul 5, prima dintre reprezentantele României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanță onorantă pentru micuții fotbaliști de la GT Sport Alba Iulia, categoria Under 10, la prestigiosul turneu disputat la Atena, Elite Neon Cup, competiție ce a strâns cluburi celebre din întreaga lume.

Formația din Cetatea Marii Uniri, pregătită de antrenorul Adrian Roman, s-a clasat pe locul al 5-lea, câștigând 6 din cele 7 meciuri susținute. La respectiva categorie, fotbaliști născuți în anul 2014 și mai tineri au fost 48 de echipe, iar GT Sport Alba Iulia a fost prima în ierarhie, între cele 6 reprezentante ale României. A fost al 3-lea turneu al anului pentru această generație promițătoare, după cele din Serbia și Austria, în ambele reușind rezultate excelente.

Normal că suntem extrem de satisfăcuți de ceea ce am realizat la Atena. Am pierdut un singur meci, am avut cea mai puternică defensivă în grupe, în compania unor adversari de calibru. Am avut parte de un turneu excelent din toate punctele de vedere, valoare, organizare, și tocmai de aceea, în această conjunctură, copiii merită felicitările și admirația noastră”, a spus antrenorul Adrian Roman.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Anastasia Purcel, portarul cu doar 5 goluri primite!

Ba mai mult, Anastasia Purcel, fata care a apărat buturile GT Sport, a fost învinsă de doar 5 ori, albaiulienii având cea mai bună defensivă a turneului, alături de campioana AC Milan! În partida decisivă pentru locul 5, Anastasia a parat două lovituri în partida cu Academia Didi Iași, scor 3-1 după loviturile de departajare (1-1 în timpul regulamentar).

Citește și: Juniorul Aiud, un meritoriu loc 11 la Elite Neon Cup, la prima participare internațională

Ordinea primelor 6 a fost: 1. AC Milan, 2. CS Carpen (Moldova), 3. PSG, 4. Atletico SC (Liban), 5. GT Sport Alba Iulia, 6. Radu Rebeja Chișinău. Lotul GT Sport a fost format din Anastasia Purcel, Tudor Florea, Tudor Blaga, David Rus, Antonio Purcel, David Sita (golgheter), Eric Ordean, Albert Hristea, Cristian Drâmbărean, Adrian Savu, David Drîmbărean, David Alb.

GT Sport Alba Iulia a câștigat Grupa D, calificându-se în primele 8 formații, după 5 victorii: 2-0 cu Spartak Moscova (Sita, Rus), 5-0 cu Doxa Anoixis (Hristea și Sita – câte două, Rus), 8-1 cu Catenaccio SC (Sita – 3, Rus, Ordean, Hristea, Florea, A. Purcel), 7-1 cu Colonos City (Sita – 3, A. Purcel – două, Florea, Ordean), 3-0 cu Galacticos Academy (Hristea, Sita, A. Purcel). În sferturile de finală a fost singurul eșec, 1-2 cu CS Carpen (marcator D. Rus), iar în partida pentru locurile 5-6, succesul la loviturile de departajare cu Didi Iași (în timpul regulamentar a înscris D. Rus).

Trebuie să transmitem un mesaj de mulțumire pentru părinții care ne-au fost alături, pentru sponsori și toți cei care ne-au sprijinit pentru a participa la acest grandios turneu”, a precizat Adrian Roman.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea