Foto/Video: Corneliu Olar – candidatul PNL la Camera Deputaților: ,,Am votat pentru un parlament care va da un guvern cu fapte, și nu povești!”

Corneliu Olar, candidatul PNL Alba pentru Camera Deputaților, a mers să voteze în jurul orei 9, la secția amenajată în centrul comunei Horea, acolo unde acesta locuiește și este primar.

olar

ELIT

Însoțit de alți trei locuitori ai comunei, Corneliu Olar a declarat la ieșirea de la vot următoarele: ,,Am mers la vot și sperăm să se formeze un parlament priceput în elaborarea unor legi bune pentru poporul român. Am votat pentru un parlament care va da un guvern cu fapte, și nu povești, un guvern care face treabă și nu toată ziua în televizor ”.

Ovidiu CULDA

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

1 11 decembrie 2016 at 11:20

Votati DRUJBIERUL APUSENILOR !

Mihai 12 decembrie 2016 at 0:56

BAronul local din Horea va ajunge iara in parlament. Poate asa e mai bine ca mafiotu asta de Cornel Olaru ajunge iara in parlament ca de data astya nu cred ca mai scapa nelegat. Un hot si un nesimtit e asta care se ascunde in spatele Tarii Motilor ca vezi Doamne el ii va ajuta pe moti. Am pus Lupul paza la oi, iar oile sunt toti cei care cred in gunoiul asta

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...