Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/VIDEO: Balul Bobocilor la Colegiul Militar Mihai Viteazul din Alba Iulia – Miss şi Mister Boboc, ediția 2014

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cel mai cosmopolit liceu din Alba Iulia, Colegiul Militar “Mihai Viteazul”, și-a desemnat vineri seară câștigătorii ediției 2014 a “Balului Bobocilor”.

Bal boboci Liceul Militar Mihai Viteazul 2014 (142)

Astfel că, după ce și-au demonstrat calitățile și talentul pe parcursul celor patru probe (prezentare, aptitudini, cultură generală) câștigătorii titlurilor de Miss şi Mister Boboc sunt Amalia BOBOC din județul Gorj (clasa a IX-a A) și Raul TRAICA din Târnăveni, Mureș (clasa a IX-a C).

Bal boboci Liceul Militar Mihai Viteazul 2014 (156)În urma delibărilor juriului, pe locurile secunde s-au clasat Antonia SIMIONESCU din județul Gorj (clasa a IX-a E) și Cristian CORLACI din Alba Iulia (clasa a IX-a C).

Locul trei pe podiumul câștigătorilor a fost ocupat de Iza SAVA din Constanța (clasa a IX-a C) și Mihai MARA din Arad (clasa a IX-a A).

Cei mai populari boboci au fost desemnați Maria Cîmpean din Blaj (clasa a IX-a B) și Cornel BARBU din Băile Herculane (clasa a IX-a A).

Bal boboci Liceul Militar Mihai Viteazul 2014 (158)Un bal reușit, care confirmă încă odată faptul că Liceul Militar “Mihai Viteazul” din Alba Iulia este o instituție de învățământ de excepție, care atrage tineri dotați și pregătiți să ducă mai departe prestigiul școlii.

În concursul de frumusețe, talent și deșteptăciune dedicat bobocilor în uniformă militară s-au înscis șase perechi, iar de organizare și show s-au ocupat colegii lor mai mari din clasele de a XI-a.

Juriul a fost compus de prof. Paraschiva Fărcaș, elev sergent major Radu Ghișoiu, prof. Darius Durigă, capitan Gabriel Butuza, elev sergent Anghelia Cătălina și prof. Dorina Filipescu.

La eveniment a participat colectivul de cadre  didactice, militare şi elevi al liceului şi, ca de obicei, nu au lipsit comandantul colegiului, col. Marcel Domşa, locţiitorul său, col. Gheorghe Urian şi prof. Dorina Trifon – director adjunct.

[nggallery id=2597]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu Un accident s-a produs în 20 aprilie, în jurul orei 14:00, în Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu. Din fericire, persoanele implicate nu au fost rănite. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice, cu două autospeciale, la un accident […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea