Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/UPDATE/ Pericol de explozie la benzinăria Europa din Alba Iulia – Un autovehicul a distrus o pompă de benzină

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

accident benzinarie001Pompierii din Alba Iulia au intervenit, miercuri dimineaţa, în jurul orei 9.30, pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor la benzinăria Europa din Alba Iulia.

Potrivit pompierilor starea de urgență a fost provocată de un șofer care a distrus cu mașina o pompă de benzină.

UPDATE 1: Echipa de cercetare de la IPJ Alba a constatat, la fața locului, că incidentul s-a produs din cauza unei coliziuni între două autoturisme. Un Opel Corsa, condus de un tânăr din Alba Iulia a fost lovit din spate de un autoturism marca Dacia Logan și a fost proiectat în pompa de benzină care, în cădere, a lovit un autoturism Hyundai înmatriculat în București, aparținând Agenției de Plăți și Intervenție în Agricultură.

UPDATE 2: Potrivit maiorului Florin Zecheru, de la ISU Alba, un echipaj SMURD a acordat ajutor medical unui angajat al benzinăriei care a fost rănit ușor în timpul accidentului.

Autoturismul Dacia Logan, care circula pe direcția Centru – Ampoi, nu s-a asigurat la schimbarea benzilor de circulație, a intrat în coliziune cu autoturismul Opel, care a fost proiectat în pompa de benzină care, la rândul ei a lovit autoturismul Hyundai opit pentru alimentare”, a declarat unul dintre polițiștii sosiți pentru cercetări la fața locului.

Revenim cu amănunte.

FOTO-VIDEO: Alexandra MATEŞ

[nggallery id=2108]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Mark Hancheș, mândria Școlii Gimnaziale Ciugud: A luat 10 la matematică, la Evaluarea Națională 2024 și vrea să studieze matematică-informatică la HCC

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mark Hancheș, mândria Școlii Gimnaziale Ciugud: A luat 10 la matematică, la Evaluarea Națională 2024 și vrea să studieze matematică-informatică la HCC Mark Hancheș este mândria Școlii Gimnaziale Ciugud. Tânărul a luat 10 la matematică la Evaluarea Națională 2024 și vrea să studieze mai departe matematică-informatică la HCC. Citește și: FOTO | Țupu Miruna și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea