FOTO: Ziua Mondială a Scriitorilor, sărbătorită în avans la Sebeș, printr-un spectacol organizat la Centrul Cultural ”Lucian Blaga”

Ziua Mondială a Scriitorilor a fost marcată la Sebeș, în avans, în data de 1 martie 2018, prin spectacolul de teatru „Cu sentimentele… pe față”, susținut de Trupa de copii „MASCA”, din Sebeș, în sala de spectacole a Centrului Cultural „Lucian Blaga”.

Micii actori aflați la prima reprezentație pe o scenă mare au fost susținuți și aplaudați de o sală plină de părinți, bunici, prieteni și oficialități locale.

Trupa „MASCA” a prins viață în anul 2015, la inițiativa d-nei Lavinia Kamla Donose, din dorința de a insufla copiilor dragostea pentru arta teatrală și de a se dezvolta, într-un mod echilibrat și armonios. Scenariile sunt compoziții proprii, dorind să spună oamenilor povești prin teatru, de cele mai multe ori sub o forma umoristică.

Evenimentul a fost organizat de Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș, în parteneriat cu Asociația Petit Peti Sebeș.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...