Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj – FC Argeș Pitești 3-0, în Divizia A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

În etapa a 20-a, a Diviziei A1 la volei feminin, în Sala „Timotei Cipariu”, Volei Alba Blaj a învins, scor 3-0 (25-19, 25-13, 25-13) pe FC Argeș Volei Pitești, într-un meci ce a durat 62 de minute. Campioana României a mizat pe o formulă experimentală, dar și așa a câștigat fără niciun fel de emoții, cele mai multe puncte realizându-le Victoriia Russu – 18.

A fost doar o repetiție cu public înaintea returului din Polonia din sferturile de finală ale Cupei CEV, miercuri, 1 martie, la ora 19.00, Blajul adjudecându-și manșa tur, cu Budowlani Lodz, 3-1, la Tg. Mureș.

Cu 50 de puncte Volei Alba Blaj are avans considerabil în ierarhie, 8 de CSM Târgoviște și 12 de Rapid București (un meci mai puțin), ce a devansat Dinamo București (37 de puncte), care a pierdut 0-3 la Lugoj. FC Argeș Pitești va fi, probabil, oponenta din prima fază eliminatorie (locul 8, cu două puncte avans față de SCM Craiova), când mai sunt două runde.

Finalul sezonului regular aduce alte două derby-uri, cu contracandidatele la titlu, CSM Târgoviște (sâmbătă, 4 martie, în deplasare, ora 17.30, în direct pe TVR 3) și Rapid București (în Sala “Timotei Cipariu”, în 11 martie, runda a 22-a). Între aceste două întâlniri, va fi, în 8 martie, de Ziua Femeii, manșa tur din sferturile de finală ale Cupei României, cu CSM București, pe teren propriu, returul fiind fixat în 18 martie (Final Four-ul se va disputa în 13-14 mai).

Volei Alba Blaj:  Iarina Axinte – 6 puncte, Bojana Milenković – 10, Jovana Kocić – 8, Raisa Ioan – 4 , Victoriia Russu – 18, Jovana Cirković – 9, Andra Cojocaru (libero); au mai intrat Andreea Ispas (l) Georgiana Faleș; Andrea Kossanyiová, Dajana Bošković, Gergana Dimitrova, Slađana Mirković, Kaitlyn Hord, Antrenor Stevan Ljubičić.

Foto: Nicu GOGA, Radio Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 3, etapa a 9-a, se apropie vacanța: jocuri interne pentru Metalurgistul Cugir și Industria Galda, deplasări pentru albaiuliene

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 3, etapa a 9-a, se apropie vacanța: jocuri interne pentru Metalurgistul Cugir și Industria Galda, ultimele apariții în fața fanilor, și deplasări pentru albaiuliene. CSU Alba Iulia va intra în vacanță după acest duel de la Mediaș. Se apropie vacanța pentru conjudețenele care activează în Seria 9 din eșalonul terț. În etapa a 9-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea