Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj – CSM Târgoviște 2-3, în derby-ul Diviziei A1 | Campioana, eșec după un duel palpitant!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj a pierdut în „Alba Blaj” Arena derby-ul cu CSM Târgoviște, scor 2-3, deținătoarea titlului suferind primul eșec stagional. O partidă palpitantă, un maraton al nervilor în care campioana a suferit o înfrângere într-un meci epuizant, pe muchie de cuțit.

În setul decisiv de la 7-5 s-a făcut 7-11, apoi 9-13 și 13-13, o copie a întregului meci, dar ultimele două puncte au revenit oaspetelor!

Spectaculoasă și în același timp dramatică s-a dovedit această partidă care a durat două ore și 29 de minute, în prezența a aproximativ 900 de spectatori. O prestație oscilantă a gazdelor, care au rămas cu un punct și cu gustul amar al primului insucces.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Confruntarea singurelor grupări imbatabile din acest sezon, derby-ul etapei a 4-a a Diviziei A1 a fost adjudecat de vicecampioană, formație pregătită de Branko Gajic, ce le-a avut în teren pe Georgiana Faleș (8 puncte), Petya Barakova (5) sau Andreea Ispas. CSM Târgoviște este noul lider, cu 4 victorii, iar Volei Alba Blaj a coborât pe locul secund, ambele formații având 10 puncte.

Duelul campioanelor ultimilor ani, rivalele ce-și dispută supremația în voleiului feminin autohton, Volei Alba Blaj – CSM Târgoviște 2-3 (15-25, 27-25, 22-25, 25-18, 13-15). Cele mai multe puncte le-a strâns Ariana Pîrv – 26, secundată de Bogumila Biarda – 23 și Isidora Kockarević – 21. Echilibrul este reliefat și la ași (7-4) și blocaje câștigătoare (12-15).

Condusă în două rânduri, campioana României a izbutit să revină de fiecare dată și să împingă partida dramatică în setul decisiv. În tie-break, evoluția scorului 2-0, 2-3, 4-4, 4-5, 7-5, 7-11 (6 puncte la rând ale oaspetelor), 9-11, 9-13, 13-13 (4 puncte consecutive ale gazdelor)

Volei Alba Blaj a fost dominată copios în primul parțial, în care dâmbovițencele au condus la diferențe clare: 12-3, 15-7, 20-8, CSM Târgoviște având prim-planul. Echipa din „Mica Romă” s-a redresat din mers, a trecut momentul dificil și a echilibrat disputa în setul secund, când a fructificat a 3-a minge de set disponibilă. În al 3-lea parțial, CSM Târgoviște a reușit să se distanțeze de la 14-14, având un avantaj de două-trei puncte și reușind să preia avantajul pe tabelă. În setul 4, Blajul a evoluat excelent, 10-3, 15-8, 20-12, a controlat autoritar ostilitățile și a restabilit egalitatea, totul decizându-se la tie-break

A fost a doua înfrângere consecutivă înregistrată de Volei Alba Blaj, după ce cu Avo Asterix Beveren, joi, în preliminariile Champions League, partidă în care s-au odihnit o parte dintre titulare în perspectiva acestui derby

Volei Alba Blaj: Katarina Jović – 5 puncte, Jovana Kocić – unul, Bogumila Biarda – 23, Iarina Axinte – 7, Nneka Onyejekwe – 9, Drussyla Costa – 6, Britt Rampelberg (l); au mai intrat Andra Cojocaru (l), Lea Deak, Isidora Kockarević – 21, Raisa Ioan – 4, Paula Partnoi, Anneclaire Ter Brugge (Daria Ocenic). Antrenor Stevan Ljubičic

Foto: Nicu GOGA, Radio Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea