Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj – CSM Lugoj 3-0 | „Încălzire” pentru… Știința Bacău!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj a câștigat, în Sala „Timotei Cipariu”, disputa cu CSM Lugoj, scor 3-0 (25-21, 25-14, 25-14), partidă contând pentru etapa a 3-a a fazei secunde a Diviziei A1 la volei feminin.

Deținătoarea titlului rămâne la 5 puncte distanță de liderul CSM București, care s-a impus astăzi, 3-1, la Bacău.

A fost a 4-a victorie consecutivă a echipei blăjene în competiția internă, un antrenament cu spectatori, menit să regleze angrenajul înaintea disputei cu formația lui Florin Grapă. Darko Zakoc a utilizat o formulă cu multe rezerve, startul meciul fiind unul surprinzător, cu vizitatoarele conducând cu 14-10. Însă o serie de 7 puncte consecutive ale amfitrioanelor au pus lucrurile la punct, Volei Alba Blaj controlând lejer următoarele două seturi, fără a forța.

Conform programării din faza secundă a Diviziei A1, echipa din “Mica Romă” are două dispute succesive pe propriul teren, cu CSM Lugoj, respectiv luni, 19 martie, de la ora 17.00, confruntarea orgoliilor cu Știința Bacău, echipă ce i-a produs, în urmă cu o lună, mai precis în 18 februarie, ultimul eșec stagional, insucces ce cântărește teribil în economia campionatului.

Au evoluat pentru Blaj: Lena Moellers – Adina Salaoru, Aleksandra Crncevic, Lynda Morales,Nneka Oniejekwe, Slavina Koleva  – Selime Ilyasoglu (libero), a mai jucat Ramona Rus; Petya Barakova, Mariana Aquino, Ana Cleger, Andreea Tamaş. Antrenori: Darko Zakoc și Stefan Ljubicic.

Sursa foto: Nicu GOGA, Radio Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea