Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Volei Alba-Blaj are avantaj în semifinale, conduce cu 2-0 pe CSM București *Zakoc: „sunt mândru de echipa mea”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj-CSM Bucuresti semifinala II 68Volei-Alba Blaj a reușit două victorii extrem de importante în semifinalele campionatului de volei feminin, împotriva CSM-ului București și a devenit favorită la calificarea în finală.

Un club înființat în urmă cu 4 ani a izbutit să câștige ambele întâlniri din Sala „Timotei Cipariu” și mai are nevoie de un succes la București.

*Zakoc: „Sunt mândru de echipă”

Din nou inspirat la înlocuirile efectuate, antrenorul Darko Zakoc și-a felicitat elevele. „Mă așteptam să fie mai greu decât ieri, pentru că adversarele s-au trezit. Sunt mândru de fete, nu am jucat la nivelul de ieri, dar dorința noastră de victorie a fost decisivă. Este 2-0, suntem favoriți, acum presiunea este pe CSM București, un avantaj pentru noi chiar dacă reintră Tiemi. Primul scop este calificarea în faza superioară, iar apoi în finală vrem să atingem cea mai bună formă”, a spus Darko Zakoc.

*Ștefănescu: „Dedicăm victoria publicului”

Nu suntem favoriți la București, ne așteaptă întâlniri mai dificile, dar mergem să câștigăm un meci. Am arătat că suntem puternici, am jucat un volei de mare calitate, iar acest lucru se datorează antrenorilor. Publicul de la Blaj este extraordinar și îi dedicăm victoria. Tot ce am realizat în ultimul an e ceva extraordinar și vorbim de un club ce reprezintă un oraș cu 20.000 de locuitori„, a adăugat Sergiu Ștefănescu, președintele Volei Alba-Blaj, club ce are numai 4 ani de existență.

*Salaoru: „A fost o luptă crâncenă”

Adina Salaoru, căpitanul echipei din Blaj a explicat ce reprezintă aceste victorii pentru micuța localitate. „Am trăit o luptă crâncenă, dar ne bucurăm că spectacolul s-a încheiat în favoarea noastră. Contează enorm aportul publicului și ar însemna enorm să ajungem în finală. O să mergem concentrate la București„, a explicat jucătoarea de echipă națională.

[nggallery id=170]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea