Rămâi conectat

Sport

FOTO, VIDEO: Volei Alba Blaj a sărbătorit cucerirea celui de-al 4-lea titlu național! Premierea campioanelor și fiesta în „Mica Romă”!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj, cea mai bună echipă din istoria județului Alba, a sărbătorit, la superlativ, câștigarea celui de-al 4-lea titlu național, în Sala “Timotei Cipariu”, în fața minunaților fani, cu prilejul ultimei etape a stagiunii.

„Titlul a revenit acasă” este sloganul sezonului în „Mica Romă”, după ce fetele lui Darko Zakoc au cucerit iarăși medaliile de aur, trofeul fiind decernat în cadrul festivității de premiere a încununat un sezon remarcabil.

Fiesta s-a declanșat în Sala „Timotei Cipariu”, micuța localitate fiind în sărbătoare după această performanță de senzație a echipei din “Mica Romă”, care este vechea și noua regină a României, după o pauză de un an!

Cu prilejul disputei cu CSM Lugoj, câștigată facil, scor 3-1 (25-20, 25-16, 22-25, 25-15), suporterii din localitatea unde se dă ora exactă în voleiul feminin autohton, au avut parte de o surpriză, 300 de tricouri din partea clubului, dedicate acestui titlu adjudecat de favorite.

YouTube video

Volei Alba Blaj, “mândria județului”, a adăugat un nou titlu în panoplie, având 4 campionate adjudecate din ultimele 5 (trei consecutive, 2015, 2016 și 2017, respectiv acesta din 2019). Grație acestei performanțe Volei Alba Blaj va reveni, de la toamnă, în grupele Champions League, cea mai importantă competiție europeană, asta după ce în ultimii doi ani se mândrește cu finale continentale (Liga Campionilor – 2018 și Cupa CEV – în 2019).

Clubul înființat în urmă cu 8 ani și-a reconfirmat forța pe plan intern, dovedindu-se “numărul 1” în România, în condițiile în care s-a impus în Divizia A1 în 4 din cele șapte ediții petrecute în elită.

Lotul campioanei Volei Alba Blaj: Lora Kitipova  – Nađa Ninković, Sonja Newcombe, Ana Lazarević, Ioana Baciu, Nneka Onyejekwe/ cpt, Marina Vujović (libero); Maja Aleksic, Mariya Karakasheva, Katerina Zhidkova, Viktoriya Delros (libero), Ramona Rus, Aleksandra Cirovic, Sorina Miclăuș, Sara Hutinski. Antrenor Darko Zakoc.

Foto: Aurel ROȘIAN

[nggallery id=7083]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea