Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO-VIDEO: Un adevărat spectacol cu Ricardo Caria la Alba Iulia. Maria Alexievici, Alin Ignat şi corul Liceului de Muzică, printre invitaţii speciali

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un adevărat spectacol a avut loc sâmbătă seara la Casa de Cultură a Sindicatelor. Peste 400 de albaiulieni au ţinut să ia parte la concertul caritabil al fostului concurent la Vocea României – Ricardo Caria. Alături de entuziastul Ricardo şi band-ul lui, au urcat pe scenă şi tinere talente din Alba Iulia, iar mai bine de două ore, publicul prezent s-a bucurat de momente deosebit de plăcute.

 Muzică bună, teatru, dans, energie, sunt doar câteva dintre ingredientele care au făcut ca albaiulienii să se simtă excepţional la concertul de sâmbătă seara. Alături de Ricardo şi trupa lui – Quaternion Band din Arad, micuţul Vlad, Compania de teatru „Instant”, Eduard Buday şi Gabriel Cindea – foşti concurenţi la Vocea României au mai evoluat pe scenă, ca invitaţi speciali – Maria Alexievici şi Alin Ignat, doi tineri talentaţi din Alba Iulia, şi ei, ambii foşti concurenţi la Vocea României, la adresa cărora Ricardo a avut numai cuvinte de laudă.

De asemenea,  printre invitaţi s-au numărat şi Corul Liceului de Muzică şi Arte Plastice din Alba Iulia, Cristi Alexievici – fratele Mariei, Cosmin Buzgure, un alt tânăr talentat de la Liceul de Muzică din Alba Iulia şi Delia, o tânără frumoasă, tot din Alba Iulia, care au încântat publicul cu prestaţia lor. Aceşti artişti minunaţi, tineri şi energici au reuşit ca la final să ridice sala în picioare.

 Ricardo şi-a postat în această dimineaţă un mesaj pe facebook, prin care se arată mulţumit şi încântat de publicul albaiulian: „Bună dimineaţa!!! 🙂 Ne-am trezit şi noi bucuroşi după încă o seară de neuitat la Alba Iulia unde am fost primiţi cu o căldur[ imensă. Publicul extraordinar, artişti minunaţi, orchestră superbă! Vă mulţumim pentru încrederea pe care aţi avut-o în noi.”

 Ricardo are 35 de ani, este din Portugalia, iar de 8 ani s-a mutat în România, la Arad, unde s-a şi căsătorit. Din luna ianuarie se află într-un turneu naţional prin ţară. Portughezul şi-a propus ca prin turneul intitulat „Cântându-mi visul” să ajute  financiar Asociaţiile Nevăzătorilor din România din fiecare oraş în care va concerta. După cum ne-a declarat, ideea acestui turneu i-a venit atunci când l-a întâlnit pe Vlad, un tânăr talentat în vârstă de 13 ani, nevăzător.

 Felicitări Ricardo, eşti de apreciat şi un exemplu bun de urmat!  Succes în toate cele propuse!

 Vă prezentăm mai jos o galerie foto-video din cadrul evenimentului:

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea