FOTO VIDEO ȘTIREA TA| Pista de biciclete aflată pe dealul Mamut din Alba Iulia a fost curățată de buruienile care o ”inundau”

Mult dorita curățenie de vară de pe pista de biciclete Mamut s-a petrecut în sfârșit în decursul zilei de azi, 10 iunie, chiar sub ochii unui cititor ziarulunirea.ro, care a dorit să împartă momentul cu restul locuitorilor din Municipiul Alba.

Buruienile care creșteau pretutindeni pe traseul pe care mulți din locuitorii acestui oraș aleg să iasă la o plimbare au fost în sfârșit înlăturate, iar această mică schimbare de peisaj este binevenită.

ELIT

După o stare de urgență prelungită în care puțini s-au putut bucura de o promenadă, această acțiune este o veste îmbucurătoare pentru mulți pasionați de iarbă verde și natură.

Mihail David - 2020

Pista de biciclete de pe dealul Mamut măsoară cu puţin peste 5 kilometri şi leagă, prin pădure, două dintre cartierele oraşului: Miceşti şi Pâclişa. Această pistă are o lăţime de 3 metri şi este însoţită de o alee pietonală lată de 2 metri, pe care cei dornici de promenade pot să se plimbe în voie şi să admire priveliştea. Dificultatea pistei este una de nivel mediu: traseu de urcare pe aproximativ 2 kilometri şi coborâre pe 3,5 kilometri.

Numită de ciclişti “Transalpina de Mamut”, datorită tronsoanelor de urcare şi coborâre şi senzaţiilor de “altitudine” în zonă, pista de biciclete este semnalizată corespunzător şi are pe margine, la distanţe de 100 de metri, bănci de relaxare şi coşuri de gunoi.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...