Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO VIDEO ȘTIREA TA| Mașină ridicată în Alba Iulia, deoarece strada pe care a fost parcată era prea îngustă. ,,Dacă era un Mercedes nou, nu se atingeau”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Locurile de parcare din Municipiul Alba Iulia au reprezentat din totdeauna un adevărat ,,măr al Discordiei” printre cetățenii orașului nostru, întrucât mulți dintre ei sunt forțați să își parcheze automobilele ,,care,cum”.

Uneori, câțiva dintre ei suferă din păcate și unele repercusiuni legale, mașinile lor fiind ridicate pentru neîndeplinirea unor condiții.

În imaginile transmise de către un cititor ziarulunirea.ro, un astfel de exemplu se poate vedea clar, posesorul mașinii în cauză fiind și el puțin spus deranjat de situația inconfortabilă în care s-a ,,trezit” subit.

YouTube video

,,Locuiesc în chirie pe strada Ion Andreescu. Mașina mea (trecută pe bunicul meu) a fost ridicată azi de pe stradă, întrucât strada nu are o lățime mai mare de 6 metri. În condițiile în care există un număr mai mare de mașini pe aceeasi stradă, care nu îndeplinesc aceeași condiție. Ce parere aveți? Eu pot gasi cel puțin 20 de mașini în Alba, doar în cateva minute, care nu îndeplinesc „cei 6 metri lățime”. Oare să derulăm o campanie de găsire a mașinilor pe străzi de 6 metri? Legea ori e pentru toți.

Sau probabil depinde de mașină. Evident dacă era un Mercedes nou, nu se atingeau. Așa cand au vazut o coajă de mașină iși permit orice”. Acestea au fost cuvintele cetățeanului nostru indignat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția

Ziarul Unirea

Publicat

în

Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția Dacă până nu demult Alba Iulia era ”împânzită” de giratorii, odată cu dispariția lor în urma lucrărilor de mobilitate, șoferii din Alba se pare că au dat uitării regulile de circulație și prioritățile în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea