FOTO VIDEO ȘTIREA TA| Mașină ridicată în Alba Iulia, deoarece strada pe care a fost parcată era prea îngustă. ,,Dacă era un Mercedes nou, nu se atingeau”

Locurile de parcare din Municipiul Alba Iulia au reprezentat din totdeauna un adevărat ,,măr al Discordiei” printre cetățenii orașului nostru, întrucât mulți dintre ei sunt forțați să își parcheze automobilele ,,care,cum”.

Uneori, câțiva dintre ei suferă din păcate și unele repercusiuni legale, mașinile lor fiind ridicate pentru neîndeplinirea unor condiții.

ELIT

În imaginile transmise de către un cititor ziarulunirea.ro, un astfel de exemplu se poate vedea clar, posesorul mașinii în cauză fiind și el puțin spus deranjat de situația inconfortabilă în care s-a ,,trezit” subit.

,,Locuiesc în chirie pe strada Ion Andreescu. Mașina mea (trecută pe bunicul meu) a fost ridicată azi de pe stradă, întrucât strada nu are o lățime mai mare de 6 metri. În condițiile în care există un număr mai mare de mașini pe aceeasi stradă, care nu îndeplinesc aceeași condiție. Ce parere aveți? Eu pot gasi cel puțin 20 de mașini în Alba, doar în cateva minute, care nu îndeplinesc „cei 6 metri lățime”. Oare să derulăm o campanie de găsire a mașinilor pe străzi de 6 metri? Legea ori e pentru toți.

Sau probabil depinde de mașină. Evident dacă era un Mercedes nou, nu se atingeau. Așa cand au vazut o coajă de mașină iși permit orice”. Acestea au fost cuvintele cetățeanului nostru indignat.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Rusinea 27 august 2020 at 6:52

Smecheras !

Silviu 27 august 2020 at 8:46

Dacă au ridicat o singură mașină, trebuie să le ridice, obligatoriu, pe toate cele care sînt în aceeași situație sau intr-o situație similară! Altfel este discriminare ! Și, apoi, care este treaba??? Se efectuau-cumva- lucrări pe stradă în așa fel încât mașina încurca treaba??

Comentariile sunt oprite