// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO/ VIDEO/ ȘTIREA TA: În cartierul Cetate din Alba Iulia se marchează parcările. Se pregătește primăria de ”taxarea” tuturor conducătorior auto?

În cartierul Cetate din Alba Iulia se desfășoară o adevărată campanie de marcare a parcărilor, ceea ce-i face pe localnici să creadă că momentul în care toată lumea va trebui să plătească pentru a-și lăsa mașina într-un loc astfel amenajat.

În imaginile alăturate, se trasează limitele parcărilor din zona pasajului din capătul Bulevardului Transilvaniei, dar astfel de marcaje ”proaspete” pot fi nvăzute și în alte locuri din oraș.

Reamintim că, până la data de 1 august, Regulamentul de organizare şi funcţionare a parcărilor publice cu plată din Alba Iulia este pus în consultare publică. Potrivit raportului de specialitate al proiectului de hotărâre ce va fi pus în dezbaterea consilierilor locali, cel mai probabil în ședința CL Alba Iulia din luna august, orașul va fi împărțit în 3 zone tarifare, iar tariful pentru o oră de parcare va fi între 1 și 4 lei.

CITEȘTE ȘI: La Alba Iulia, TARIFE de PARCARE pentru o oră de la 1 la 4 lei! Zonele, tarifele și prețul abonamentelor propuse prin proiectul aflat în consultare publică

——————–
Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Răspunsuri la FOTO/ VIDEO/ ȘTIREA TA: În cartierul Cetate din Alba Iulia se marchează parcările. Se pregătește primăria de ”taxarea” tuturor conducătorior auto?

 1. Haules Baules 05.07.2018 la 21:08

  Ce tragedie! Vine sfarsitul lumii!

 2. Eu 06.07.2018 la 1:58

  Foarte bine,doar asa parcarile publice vor fi disponibile si pt altii,nu doar cei care locuiesc in zona si se bucurau ca asa fentau taxarea dintre blocuri…plus cocalarii care iasa la un suc de care trag 4ore si vor neaparat da aiba masina la 2metrii.Nu mai tot plangeti,este normala taxarea in zonele publice aglomerate,ai treaba acolo si nu gasesti loc pt 1ora din cauza masinilor lasate cu zilele.

  • HH 06.07.2018 la 9:19

   DA FRATIOARE PENTRU ” ZONELE PUBLICE AGLOMERATE” , DOAR CA ASTIA TRASEAZA PESTE TOT, NU-TI VEI MAI PUTEA FOLOSI PRACTIC MASINA DACA NU LE PLATESTI UN ABONAMENT DE 100-150 DE LEI LUNAR !
   IN REST ASTEPTAM SA CREEZE LOCURI DE PARCARE NU DOAR SA TRASEZE !

 3. Daniel 06.07.2018 la 6:50

  A mai fost aceasta problema cu parcările pe banda 1. Acum revine în forță. Le doresc succes multimilionarilor din Alba Iulia, pentru care nu exista o problema în a achita 100 de lei lunar pentru un abonament de parcare. Se știe doar ca în Alba Iulia salariile sunt foarte mari și aveți de unde sa plătiți. Ceilalți 40.000 de locuitori care nu sunt multimilionar își pot parca mașina gratis în fata primăriei sau în curtea domnului primar.

 4. HH 06.07.2018 la 9:21

  PAI NU ERA VORBA CA SUNTEM IN PERIOADA DE ” CONSULTARE PUBLICA “, DEJA SE TRASEAZA ??!!! TOTUL E DE FORMA !

 5. dolfi 06.07.2018 la 9:28

  vaiii se taxeaza parcarile! alea putine care sunt!
  De ce nu va stresati dobitoacelor cu 2 picioare ca NU exista suficiente locuri de parcare? de ce nu va cereti drepturile?
  Va plangeti aiurea cand ceva va afecteaza in mod direct, da’ nu va intereseaza de ce se poate face sa ne fie tuturor mai bine!
  De aia avem si politicienii care sunt…
  Ciocu’ mic si joc de glezne