Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Sebastian Tuță și Emilia Cosovan, Miss și Mister Unirea la Balul Bobocilor 2023 la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sebastian Tuță și Emilia Cosovan, Miss și Mister Unirea la Balul Bobocilor 2023 la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia

Sebastian Tuță și Emilia Cosovan au fost aleși Miss și Mister Unirea la Balul Bobocilor 2023, organizat de Liceul Militar din Alba Iulia.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cei doi tineri au reușit să cucerească inimile colegilor și ale celor care au votat online, obținând 25%, respectiv 23% din totalul voturilor.

Citește și: Balul Bobocilor 2023 la Colegiul Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia: Votează-ți favoriții intrați în lupta pentru Miss și Mister Unirea!

Evenimentul a avut loc vineri, 17 noiembrie, în sala de festivități a colegiului militar, începând cu ora 18.00. Balul Bobocilor, organizat de colectivul claselor a XI-a, a adunat 8 perechi de boboci, care s-au disputat titlul de Miss și Mister în cadrul unei competiții pline de provocări și momente de strălucire.

YouTube video

Tema aleasă pentru Balul Bobocilor din acest an a fost „Seară de Oscar”, iar elevii claselor a XI-a, organizatorii evenimentului, și-au propus să creeze o atmosferă demnă de Hollywood. Sala de festivități a fost decorată în stilul unei gale de premii Oscar, iar participanții au fost invitați să strălucească în lumina reflectoarelor.

Probele la care au fost supuși candidații au fost atent selecționate pentru a evidenția talentul și eleganța acestora. Proba de prezentare a adus în prim-plan personalitatea și carisma participanților, în timp ce proba de aptitudini-talent le-a oferit posibilitatea să își pună în valoare abilitățile speciale. Proba de dans a adus ritm și energie, iar cea de cultură generală a testat cunoștințele academice ale celor implicați.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Ofertă săracă pentru locuitorii municipiilor și orașelor din județul Alba, la algerile locale din anul 2024. Comparativ cu anul 2020, sunt mai puțini candidați pentru funcția de primar, întrucât sunt mai puține partide, unele dintre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea