Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Foto/Video| Autoturism atacat cu ouă de minori pe o stradă din Alba Iulia. Reacția șoferului

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024
Foto/Video| Autoturism atacat cu ouă de minori pe o stradă din Alba Iulia. Reacția șoferului • SCANDAL în plină noapte, provocat de niște minori. Mai multe echipaje de poliție au intervenit. De la ce a pornit totul

UPDATE. Polițiștii din Alba Iulia au deschis dosar penal pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice după ce, seara trecută, mai mulți minori ar fi aruncat cu ouă asupra unui autoturism care trecea, întâmplător, pe o stradă din Alba Iulia. Între șofer și doi dintre minorii ar fi avut loc și o altercație. Cercetările sunt continuate.

La data de 6 decembrie 2020, în jurul orei 21,50, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, prin 112, de către o tânără de 25 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa împreună cu soțul său, cu un autoturism, pe strada Miron Costin din Alba Iulia, a observat un grup de persoane care a aruncat înspre autoturism cu ouă.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, iar din primele cercetări efectuate a rezultat că soțul femeii, un tânăr de 26 de ani, ar fi oprit autoturismul pentru a le cerce socoteală persoanelor care ar fi aruncat cu ouă. O parte dintre aceste persoane ar fi fugit, la fața locului rămânând un minor de 16 ani, căruia ulterior i s-ar alăturat un alt minor de 16 ani, ambii din Alba Iulia. Între cei doi minori și șoferul autoturismului ar fi avut loc și o altercație, în timpul căreia si-ar fi aplicat, reciproc, lovituri.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Toate persoanele implicate în incident au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Alba Iulia, pentru audieri.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest incident.

Un puternic scandal s-a petrecut aseară, pe drumul către Gară, în apropierea Liceului Economic „Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia, iar mai multe echipaje de poliție au intervenit pentru a aplana conflictul.

Se pare că totul a început după ce niște minori ar fi vandalizat mașina unui cetățean, aruncând cu ouă în aceasta. Proprietarul mașinii, dorind să își facă dreptate, și-a vărsat nervii pe tinerii vandali, urmând să le aplice o corecție dură acestora.

Potrivit unui martor, 3 mașini de poliție, o dubă de jandarmi, o ambulanță Smurd și un echipaj de la Poliția Locală au fost nevoite să intervină la fața locului, în urma apelurilor la 112.

În urma scandalului s-au înfăptuit dosare penale pentru loviri, caz de violență, precum și pentru disturbarea liniștii publice.

Potrivit Poliției, cercetările sunt în continuare.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Peste 45 de medicamente urmează să fie suspendate la cererea Comisiei Europene. Care sunt acestea

Bogdan Ilea

Publicat

în

Peste 45 de medicamente urmează să fie suspendate la cererea Comisiei Europene. Care sunt acestea Comisia Europeană a cerut statelor membre să suspende autorizațiile pentru mai multe medicamente generice care nu respectă standardele. Printre acestea se numără peste 45 de medicamente autorizate în România, conform News.ro. În acord cu statele membre ale Uniunii Europene (UE) […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea