Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| S-a deschis primul magazin DECATHLON din județul Alba, în incinta Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

S-a deschis primul magazin DECATHLON din județul Alba, în incinta Alba Mall

Primul magazin Decathlon din județul Alba și-a deschis porțile pentru clienți, joi, 10 noiembrie 2022, în incinta Alba Mall, din Alba Iulia.

Așteptarea a luat sfârșit pentru pasionații de sport din județul Alba și nu numai. Mult așteptatul magazin Decathlon a fost deschis pentru clienții pasionați de sport.

Magazinul este amplasat în locul fostului magazin Altex, pe o suprafață de peste 1000 de metri pătrați și vine în întâmpinarea nevoilor cetățenilor din Alba Iulia în materie de articole sportive.

Decathlon se concentrează pe modul în care poate oferi echipament sportiv la cel mai bun raport calitate – preț: ”Fie ca este vorba despre ambalaje economice, maximizarea inovării sau a investiției în personal, de 40 de ani facem sporturile mai accesibile pentru sute de milioane de oameni din întreaga lume.

YouTube video

Produsele magazinului au rolul de a încuraja toate persoanele să practice sport în mod regulat, indiferent de abilități sau statut. Datorită calității și prețului, îți poți permite toate articolele necesare pentru a practica cu încredere sportul tău preferat. Obiectivul nostru este să construim o relație de durată cu latura ta sportivă. De fapt, fericirea ta este pasiunea noastră. Strategia noastră este să îmbunătățim calitatea vieții prin încurajarea practicării sportului în mod regulat.”

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Garda Apulum și Garda Cetății, unice în România, își reiau spectacolele din 1 mai: Deschiderea oficială a sezonului turistic în Cetatea Alba Carolina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Garda Apulum și Garda Cetății, unice în România, își reiau spectacolele din 1 mai: Deschiderea oficială a sezonului turistic în Cetatea Alba Carolina Sezonul turistic se deschide oficial din 1 mai 2024, în Cetatea Alba Carolina. Tot de la aceeași dată, Garda Apulum și Garda Cetății, unice în România, își vor relua spectacolele. Mii de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea