FOTO, VIDEO. Promoția 2007 a Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia a aniversat întâlnirea de zece ani

Promoția 2007 a Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia a aniversat, vineri, întâlnirea de zece ani, la care au participat circa 150 de absolvenți, dar și o parte dintre foștii lor profesori.  

Circa 150 de absolvenți ai generației 2003-2007 s-au revăzut, vineri, în curtea Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, unde s-au fotografiat și au depănat amintiri, iar apoi au urcat în sala profesorală, fiind așteptați de dascăli.

ELIT

Absolvenții au recitat popularul cântec academic “Gaudeamus Igitur” – ”Să ne bucurăm, aşadar” –, iar apoi directorul colegiului, de acum și atunci, prof. Valeriu Cerbu, le-a spus că profesorii își aduc aminte ”cu plăcere” de ”momentele unice” pe care le-au petrecut ”pe holurile și în clasele” instituției de învățământ.

”Ne aducem aminte cu drag de orele fericite pe care le-am petrecut, de profesorii voștri, de colegii mei, de lucrurile extraordinare care s-au întâmplat în timpul orelor, de lucrurile mai puțin bune, dar care acum au devenit extraordinare. Așteptăm cu nerăbdare să ne povestiți ce ați făcut în acești zece ani care au trecut, sper să s-au întâmplat lucruri extraordinare în viața voastră și vă așteptăm cu drag să ne revedem la 15, 20, 50 de ani”, a spus Valeriu Cerbu.

Dintre absolvenți a luat cuvântul Mihai Dragoș care a transmis cadrelor didactice mulțumiri pentru grija pe care le-au purtat-o pe perioada liceului.

”Știm că și noi am avut personalități puternice uneori și dumneavoastră ați avut personalități puternice. Cred că creșterea și dezvoltarea noastră în acest liceu ne-a ajutat pe parcursul vieții și sperăm să ne revedem și peste 80 de ani în aceeași formulă dacă se poate”, a spus Mihai Dragoș.

Absolvenții au ieșit, apoi, în curtea liceului, la poza de grup și de clasă, ultimele momente din cadrul întâlnirii fiind petrecute în băncile claselor, alături de profesorii diriginți. Astfel, fiecare absolvent a avut ocazia să împartă puțin din experiența și reușitele ultimilor zece ani. De asemenea, foștii colegi se reîntâlnesc și seara la o petrecere.

Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia împlinește, în 2019, o sută de ani de la înființare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...