Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ VIDEO: Pe Autostrada Sebeș – Turda, Lotul 1, mobilizare în creștere a constructorului, la mijlocul lunii iunie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pe Lotul 1 al Autostrăzii Sebeș – Turda constructorul Pizzarotti a crescut mobilizarea. Practic, în acest moment se lucrează pe majoritatea segmentelor viitoarei autostrăzi, cele mai importante progrese realizându-se de la Podul peste Ampoi, până la intersecția cu Lotul 2, dincolo de dealul de la Pârâul Iovului.

Conform declarației de ieri, 13 iunie, a directorului adjunct al firmei, Eusebio Caretta, în prezent, în șantier sunt mobilizați aproximativ 400 de oameni iar la sfârșitul lunii iunie se va ajunge la 500. De asemenea, Caretta speră ca în următoarele 2-3 zile să obțină autorizația de demolare a casei de la Oarda, în prezent expropriată, situată chiar pe traseul autostrăzii.

Citește și: FOTO, VIDEO. Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1: Au început lucrări de asfaltare în apropierea viitorului nod rutier Alba Iulia Sud

YouTube video

Ieri, în zona viitorului pod peste râul Ampoi se lucra la terasament, în apropierea drumului județean care merge spre Teleac și pe porțiunea situată între drumul care duce spre Florea Griup și pilonii din apropierea căii ferate.

Așa cum deja ne-a obișnuit constructorul, în jurul orei 18.30 se lucra atât la pilonii de lângă calea ferată, la Alba Iulia Nord și se continua excavarea dealului de la Pârâul Iovului. Aici, în apropiere de Lotul 2, s-a ajuns cu săpătura aproape de nivelul acestuia.

[nggallery id=5784]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea